Se dau toate prin masina de tocat carnea, mai putin ouale si cindimentele.
Pasta astfel obtinuta se framinta bine cu ouale si se potriveste gustul de sare si piper.
Cu miinile unse cu ulei, facem bilute din compozitie, pe care le presam putin, sa se faca mai late.
Uleiul se pune la incins si se prajesc bine chiftelutele si pe o parte, si pe alta.
Din cauza cartofului, chiftelutele vor iesi foarte pufoase.
Chiftelutele poate fi puse si in doua pungi Knorr daca doriti., la cuptor si vor fi mai sanatoase decat fripte in ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii