autor:

Sidy

» » , Aperitive, Fripturi

Chiftelute coapte in cuptor

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
700 g carne tocata( eu am avut carne de curcan, vita si porc), 1-2 oua, 1 ceapa, 2 felii de paine muiate in apa si apoi stoarse, 1 cartof, sare, piper, verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

63 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se mai da o data prin masina de tocat carnea, cu care macinam si ceapa, cartoful, piinea si verdeata. Daca doriti puteti adauga si usturoi .
Se amesteca bine toata compozitia si se condimenteaza.Adaugam ouale crude si mai amestecam o data.
Cu ajutorul unei linguri se formeaza chiftelutele care le rotunjim in palma unsa cu putin ulei.Punem chiftelutele formate intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca.Dupa ce s-au rumenit pe o parte le intoarcem si le lasam sa faca crusta si pe cealalta parte.
Sunt mult mai sanatoase decit cele prajite in ulei...
Chiftelutele pot fi puse si in doua pungi Knorr daca doriti.
Carnea tocata se mai da o data prin masina de tocat carnea, cu care macinam si ceapa, cartoful, piinea si verdeata. Daca doriti puteti adauga si ustur
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute coapte in cuptor" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
Kurkute tamam

Kurkute tamam

O reteta foarte simpla si foarte gustoasa care cu siguranta toti o vor adora , in special cei mai

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
test imagini litere mari

test imagini litere mari

test

0 voturi    0 comentarii
2h 1 min
Aperitive

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Sandie (Chef de cuisine):

    Foarte bune, au aproape acelasi gust cind sint prajite. Eu am adaugat si citiva catei de usturoi si, deoarece compozit mi s-a parut putin cam moale, le-am dat prin pesmet amestecat cu susan. O parte le-am pus in freezer pentru alta-data cind o sa le fac cu un sos. Cineva are vreo idee de un sos care s-ar potrivi cu acest fel de chiftele?

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2017

    Lala la 180 de grde, cam 40 de minute in total. Depinde de fiecare cuptor in parte

  • Fara foto

    Lala , 27 ianuarie 2017

    Cat timp se lasa la cuptor si la cate grade. Mersi

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2017

    Cris ori nu erau destul de uleiate mainile, ori hartia era prea veche. Dara daca doriti, puteti unge putin hartia de copt...

    • Fara foto

      Cris , 21 ianuarie 2017

      La mine s-au prins de hartia de copt.stiti cumva de ce?

    • Fara foto

      simpozion , 17 martie 2016

      sos chinezesc

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2014

      DA, pungi de copt la cuptor....

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 25 septembrie 2014

      DA.....

    • Fara foto

      Tanase Octavian , 24 septembrie 2014

      ok acuma fac dar va referiti la pungi da copt in cuptor?

    • Fara foto

      Oli Rusu , 21 august 2013

      Delicioase!

    • Glam Vintage

      Glam Vintage (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2010

      Buna! Chiar in acest moment fac aceste minunate chiftelute, pentru baieteii mei! Sunt nerabdatoarea sa vad cum vor iesi. Oare gasesc si un sos pentru ele pe aici? Lumi. spune-mi si mie o reteta de sos pentru minunile astea? Merci!

    • Glam Vintage

      Glam Vintage (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2010

      Buna! Chiar in acest moment fac aceste minunate chiftelute, pentru baieteii mei! Sunt nerabdatoarea sa vad cum vor iesi. Oare gasesc si un sos pentru ele pe aici?

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte gustoase! Si mie imi plac tot coapte in cuptor, sunt bune atat calde cat si reci.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

      O bunatate !

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Si eu le coc in cuptor si le fac si sos .Sunt foarte gustoase si mai usor de digerat!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

      Si eu le coc in cuptor si le fac si sos .Sunt foarte gustoase si mai usor de digerat!

    • Fara foto

      ANITA , 27 septembrie 2009

      Imi place ca nu sunt prajite in ulei, e si mai usor asa

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Bravo,imi place ca nu sunt prajite.Azi fac si eu si iti spun cum mi-au iesit.

    • Fara foto

      Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Asa le fac si eu. si mai comod, si mai sanatos. Uneori le dau prin pesmet sau susan.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 01 iunie 2009

      Am incercat si eu sa coc chiftelute in cuptor, mi-a placut foarte mult rezultatul. E si mai comod :)

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      De acord cu tine,sunt mai sanatoase asa

    • Fara foto

      mihai1912 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Multumesc pentru reteta.Doctorul mi-a prescris pentru copilul meu putina prajeala.Ii plac foarte mult chiftelutele.Am sa incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

63 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne tocata( eu am avut carne de curcan
  • vita si porc)
  • 1-2 oua
  • 1 ceapa
  • 2 felii de paine muiate in apa si apoi stoarse
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • verdeata

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Chec tigrat

Chec tigrat

Albusurile impreuna cu un praf de sare le mixam bine de tot pina obtinem o spuma tare. Adaugam apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Amestecam intr-un bol sare, piper, boia, ulei si cateii de usturoi dati prin presa, cu o pensula

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Pasti
Ciorba de miel mocaneasca

Ciorba de miel mocaneasca

Carnea bine spalata si portionata, se pune la fiert, in apa rece, cu o lingurita rasa de sare. Lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Sidy (Chef de cuisine)

Lala la 180 de grde, cam 40 de minute in total. Depinde de fiecare cuptor in parte

Adauga reteta
Retete
din Fripturi
piept de porc umplut

piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Friptura de pui si legume la cuptor cu sos remulad de avocado

Intr-un bol mare se amesteca cimbrul uscat, boiaua, zaharul brun, sarea si piperul proaspat macinat impreuna cu uleiul de masline si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi