Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat.
Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat, ceapa taiata foarte marunt, oul si painea, condimentam dupa gust cu sare si piper si amestecam bine, pana obtinem o compozitie omogena, apoi formam chiftelutele.
Intr-o tava unsa cu ulei, asezam chiftelutele, iar printre ele, punem cartofii curatati si spalati.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 15 minute, timp in care pregatim sosul: intr-un bol punem smantana, ketchup-ul si apa, apoi condimentam dupa gust.
Dupa ce scoatem tava din cuptor, turnam sosul obtinut si dam din nou la cuptor, pentru cca.20-25 minute.
Cand este gata, presaram marar tocat/patrunjel sau ce va place!
O bunatate!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii