Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat.
Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat, ceapa taiata foarte marunt, oul si painea, condimentam dupa gust cu sare si piper si amestecam bine, pana obtinem o compozitie omogena, apoi formam chiftelutele.
Intr-o tava unsa cu ulei, asezam chiftelutele, iar printre ele, punem cartofii curatati si spalati.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 15 minute, timp in care pregatim sosul: intr-un bol punem smantana, ketchup-ul si apa, apoi condimentam dupa gust.
Dupa ce scoatem tava din cuptor, turnam sosul obtinut si dam din nou la cuptor, pentru cca.20-25 minute.
Cand este gata, presaram marar tocat/patrunjel sau ce va place!
O bunatate!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii