Ingrediente
500 g carne tocata de porc mai slaba, 3 catei de usturoi, 1 ceapa, 1 ou, 2 felii de paine inmuiate in lapte, sare, piper, 1 lingura faina (in caz ca obtinem o compozitie moale), ulei, 1/2 kg cartofi mici, Pentru sos:, 2 linguri mari de smantana, 1 lingura mare de ketchup, 1/2 cana de apa, sare, piper, nucsoara
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Intr-o tava unsa cu ulei, asezam chiftelutele, iar printre ele, punem cartofii curatati si spalati.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 15 minute, timp in care pregatim sosul: intr-un bol punem smantana, ketchup-ul si apa, apoi condimentam dupa gust.
Dupa ce scoatem tava din cuptor, turnam sosul obtinut si dam din nou la cuptor, pentru cca.20-25 minute.
Cand este gata, presaram marar tocat/patrunjel sau ce va place!
O bunatate!