autor:

mariana

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftelute cu ciuperci si branza

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
2 kg ciuperci, 3 cartofi, 250 g branza, 3-4 linguri gris, marar si patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Speli 2 kg de ciuperci, le fierbi intr-o oala cu apa timp de 15-20 de minute, apoi le scurgi si le tai marunt.

Cand s-au racit, le amesteci intr-un castron mai mare cu 3 cartofi mari fierti si maruntiti cu furculita, 250 g branza data pe razatoarea mica, condiment tip Delikat, 2 oua, putin piper, 3-4 linguri gris si chiar putina ceapa prajita. ...
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Copanele de pui cu orez cu ciuperci

Copanele de pui cu orez cu ciuperci

Se pun intr-o tava 2 linguri de ulei. Se adauga o ceapa tocata solzisori si 4 catei de usturoi. Se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei la cuptor

Dovlecei la cuptor

-Se spala dovleceii, se taie in jumatate si se scoate miezul din ei.Tocam miezul de la un dovlecel,

35 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    Buuuuuuuun!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 kg ciuperci
  • 3 cartofi
  • 250 g branza
  • 3-4 linguri gris
  • marar si patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Crema de fasole uscata, varianta de post