autor:

maria

» » Aperitive

Chiftelute cu morcov ras

Autor: maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
500 gr carne tocata, 1 morcov, 2-3 catei de usturoi, ceapa, sare, piper, marar, 1 ou, faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga sare, piper, marar verde daca e vare si un ou. Se amesteca compozitia iar dupa aceea se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu morcov ras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Cosulete din parmezan cu piept de pui si bacon

Se ia bucata de piept de pui se unge cu foarte putin ulei se pipereaza si se pune pe grill(gratar)

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Snitele de pui

Snitele de pui

Dezosati pieptul de pui si apoi taiati felii subtiri si le bateti un pic cu ciocanelul.Apoi le dati

3 voturi    3 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marin Oneaca , 21 iunie 2013

    foarte bune si gustoase am facut si eu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte bune si frumos aranjate.

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    si eu fac la fel ,bune rau

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Reteta , simpla, arhicunoscuta, dar ce frumos si concis prezentata !!!, felicitari !. Eu am salvat-o .

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Merçi de idee!!!bune chiftelele tale:)

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      ft bune !!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Bun,bun,bun..Si eu folosesc la chiftelute putin morcov si cartof....

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Foarte bune!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      eu adaug 2 oua ,de obicei,la 500 de grame de carne tocata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bune si frumos aranjate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Drob de pui in aluat de foietaj