autor:

maria

» » Aperitive

Chiftelute cu morcov ras

Autor: maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iunie 2010

Ingrediente
500 gr carne tocata, 1 morcov, 2-3 catei de usturoi, ceapa, sare, piper, marar, 1 ou, faina

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu morcovul ras, usturoiul si ceapa tocate marunt, dupa aceea se adauga sare, piper, marar verde daca e vare si un ou. Se amesteca compozitia iar dupa aceea se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu morcov ras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Aperitiv cald (Valdostana)

Aperitiv cald (Valdostana)

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv

2 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marin Oneaca , 21 iunie 2013

    foarte bune si gustoase am facut si eu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte bune si frumos aranjate.

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    si eu fac la fel ,bune rau

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Reteta , simpla, arhicunoscuta, dar ce frumos si concis prezentata !!!, felicitari !. Eu am salvat-o .

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

      Merçi de idee!!!bune chiftelele tale:)

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      ft bune !!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Bun,bun,bun..Si eu folosesc la chiftelute putin morcov si cartof....

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Foarte bune!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      eu adaug 2 oua ,de obicei,la 500 de grame de carne tocata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte bune si frumos aranjate.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne cu ciuperci