Chiftelute cu portocala si paste.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de pui.
  • 1 portocala mai mare.
  • 1 ceapa rosie.
  • 2 crengute de maghiran(se poate pune si uscat).
  • 2 oua.
  • 4 linguri pesmet.
  • 2 linguri ulei de masline.
  • 500 gr paste late.
  • 3 linguri de seminte de dovleac.
  • 2 linguri de unt.
  • sare si piper.

Mod de preparare

Spalati portocala,curatati o parte din coaja,iar restul dati-o pe razatoarea mica si apoi stoarceti cealalta jumatate de portocala.Tocati maghiranul si ceapa,le amestecam cu cele doua oua(deoarece carnea de pui este mai moale, se pun 2 oua),coaja rasa de portocala,pesmetul,sarea,piperul si framantam bine compozitia.Cu mainile umede,formam chiftelutele si le prajim in uleiul incins circa 10 minute pe ambele parti.Le scoatem pe un prosop absorbant de hartie,lasandu-le la scurs.Intre timp fierbem pastele conform cu instructiunile de pe pachet.Prajim semintele de dovleac in putin ulei incins si la fel le punem, pe un prosop de hartie la scurs.Topim untul intr-o tigaie, scurgem bine pastele de apa si le calim in untul incins.Le stingem cu sucul de portocala, condimentam si le mai fierbem putin.Adaugam coaja de portocala ramasa si semintele si le servim cu chiftelute.Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise