autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute cu portocala si paste.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
1 kg carne tocata de pui., 1 portocala mai mare., 1 ceapa rosie., 2 crengute de maghiran(se poate pune si uscat)., 2 oua., 4 linguri pesmet., 2 linguri ulei de masline., 500 gr paste late., 3 linguri de seminte de dovleac., 2 linguri de unt., sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Spalati portocala,curatati o parte din coaja,iar restul dati-o pe razatoarea mica si apoi stoarceti cealalta jumatate de portocala.Tocati maghiranul si ceapa,le amestecam cu cele doua oua(deoarece carnea de pui este mai moale, se pun 2 oua),coaja rasa de portocala,pesmetul,sarea,piperul si framantam bine compozitia.Cu mainile umede,formam chiftelutele si le prajim in uleiul incins circa 10 minute pe ambele parti.Le scoatem pe un prosop absorbant de hartie,lasandu-le la scurs.Intre timp fierbem pastele conform cu instructiunile de pe pachet.Prajim semintele de dovleac in putin ulei incins si la fel le punem, pe un prosop de hartie la scurs.Topim untul intr-o tigaie, scurgem bine pastele de apa si le calim in untul incins.Le stingem cu sucul de portocala, condimentam si le mai fierbem putin.Adaugam coaja de portocala ramasa si semintele si le servim cu chiftelute.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu portocala si paste." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tarta de cartofi cu carne

Tarta de cartofi cu carne

Punem cartofii la fiert si cand sant moi ii strecuram si pregatim un pire fin,adaugand putin ulei

14 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
General Tso's Chicken

General Tso's Chicken

Pulpele de pui le taiem in cubulete, le punem intr-un castron, iar peste ele ingredientele toate

27 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

    Si aceasta reteta este interesanta si cred ca va trebui incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de pui.
  • 1 portocala mai mare.
  • 1 ceapa rosie.
  • 2 crengute de maghiran(se poate pune si uscat).
  • 2 oua.
  • 4 linguri pesmet.
  • 2 linguri ulei de masline.
  • 500 gr paste late.
  • 3 linguri de seminte de dovleac.
  • 2 linguri de unt.
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Si aceasta reteta este interesanta si cred ca va trebui incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu carne tocata