autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute cu portocala si paste.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
1 kg carne tocata de pui., 1 portocala mai mare., 1 ceapa rosie., 2 crengute de maghiran(se poate pune si uscat)., 2 oua., 4 linguri pesmet., 2 linguri ulei de masline., 500 gr paste late., 3 linguri de seminte de dovleac., 2 linguri de unt., sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Spalati portocala,curatati o parte din coaja,iar restul dati-o pe razatoarea mica si apoi stoarceti cealalta jumatate de portocala.Tocati maghiranul si ceapa,le amestecam cu cele doua oua(deoarece carnea de pui este mai moale, se pun 2 oua),coaja rasa de portocala,pesmetul,sarea,piperul si framantam bine compozitia.Cu mainile umede,formam chiftelutele si le prajim in uleiul incins circa 10 minute pe ambele parti.Le scoatem pe un prosop absorbant de hartie,lasandu-le la scurs.Intre timp fierbem pastele conform cu instructiunile de pe pachet.Prajim semintele de dovleac in putin ulei incins si la fel le punem, pe un prosop de hartie la scurs.Topim untul intr-o tigaie, scurgem bine pastele de apa si le calim in untul incins.Le stingem cu sucul de portocala, condimentam si le mai fierbem putin.Adaugam coaja de portocala ramasa si semintele si le servim cu chiftelute.Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu portocala si paste." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciorba de burta de vita

Ciorba de burta de vita

Se curata morcovul si radacina de patrunjel de coaja, se spala si se dau prin razatoarea fina. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Shaorma dietetica de pui

Shaorma dietetica de pui

Varza o taiem fin cu cutitul sau o dam pe razatoare , rosiile le feliem subtire , salata o rupem

7 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

    Si aceasta reteta este interesanta si cred ca va trebui incercata.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de pui.
  • 1 portocala mai mare.
  • 1 ceapa rosie.
  • 2 crengute de maghiran(se poate pune si uscat).
  • 2 oua.
  • 4 linguri pesmet.
  • 2 linguri ulei de masline.
  • 500 gr paste late.
  • 3 linguri de seminte de dovleac.
  • 2 linguri de unt.
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Si aceasta reteta este interesanta si cred ca va trebui incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui