Chiftelute cu sos

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Chiftelute cu sos

Ingrediente

  • 500g carne tocată
  • 4 felii de pâine
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri de caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 1 litru suc de roşii
  • busuioc
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Înmuiaţi feliile de pâine într-un bol cu lapte. Stoarceţi pâine de lapte şi adăugaţi carnea tocată,ouăle,caşcavalul,sare,piper,şi pătrunjel tocat. Când toate ingredientele sunt amestecate bine, faceţi chifteluţele şi le puneţi pe o farfurie,le lăsaţi la frigider pentru 30 de minute.

Prăjiţi chifteluţele pe o parte şi pe alta într-o tigaie cu ulei, şi odata ce s-au rumenit se adaugă sos de roşii şi busuioc. Lăsaţi chifteluţele să fiarbă în sos aproximativ 40 de minute. Şi la sfârşit servirea.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura