autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute cu sos de rosii si spagheti.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
500 gr de pasare sau de curcan macinat, 2 cepi mari, 1 cartof, 2 oua, 1lingurita sare, 1/2 lingurita piper, 2linguri de pesmet, 1cutie de bulion de 100 gr, 2linguri sos de chile dulce piperat, 1lingura praf de supa, 1pachet de spagheti

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ptr pregatirea sosului
Intr-o cratita prajim o ceapa taiata marunt pina se aureste se adauga bulionul,sosul de chili praful de supa si un pahar de apa se amesteca ca componentele sa se cuprinda si se lasa sa fiarba.

ptr chiftelute.
Se rade pe o razatoare cu gauri mici ceapa si cartoful se adauga la carnea macinata ouale si pesmet se da la gust de sare si piper si se amesteca bine toata compozitia. Cu miinele muiate in apa se ia din compozitie si se fac chiftelute si se pun in sosul de bulion sa fiarba.Sosul trebuie sa acopere chiftelutele si se lasa sa fiarba aproape o ora pe foc mic.Trebuie de acoperit tigaia.Fierbem spagheti dupa indicatiile de pe plic le strecuram si le punem intr-un castron mare si adinc si peste ele adaugam chiftelutele in sos.
Eu prefer sa trec spaghetii intr-un woc mare si sa torn numai sosul de la chiftelute peste ele si sa las ca spaghetiile sa se incorporeze in sos si dupa aceia servesc o portie de spagheti cu chiftelute pe deasupra.Este o mincare pe care copii o iubesc foarte mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de rosii si spagheti." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de legume cu carne

Musaca de legume cu carne

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar,cimbru dupa gust si se caleste

11 voturi    11 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de pasare sau de curcan macinat
  • 2 cepi mari
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 1lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2linguri de pesmet
  • 1cutie de bulion de 100 gr
  • 2linguri sos de chile dulce piperat
  • 1lingura praf de supa
  • 1pachet de spagheti

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
SARAMURA DIN PULPE DE PUI