autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute cu sos de rosii si spagheti.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
500 gr de pasare sau de curcan macinat, 2 cepi mari, 1 cartof, 2 oua, 1lingurita sare, 1/2 lingurita piper, 2linguri de pesmet, 1cutie de bulion de 100 gr, 2linguri sos de chile dulce piperat, 1lingura praf de supa, 1pachet de spagheti

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Ptr pregatirea sosului
Intr-o cratita prajim o ceapa taiata marunt pina se aureste se adauga bulionul,sosul de chili praful de supa si un pahar de apa se amesteca ca componentele sa se cuprinda si se lasa sa fiarba.

ptr chiftelute.
Se rade pe o razatoare cu gauri mici ceapa si cartoful se adauga la carnea macinata ouale si pesmet se da la gust de sare si piper si se amesteca bine toata compozitia. Cu miinele muiate in apa se ia din compozitie si se fac chiftelute si se pun in sosul de bulion sa fiarba.Sosul trebuie sa acopere chiftelutele si se lasa sa fiarba aproape o ora pe foc mic.Trebuie de acoperit tigaia.Fierbem spagheti dupa indicatiile de pe plic le strecuram si le punem intr-un castron mare si adinc si peste ele adaugam chiftelutele in sos.
Eu prefer sa trec spaghetii intr-un woc mare si sa torn numai sosul de la chiftelute peste ele si sa las ca spaghetiile sa se incorporeze in sos si dupa aceia servesc o portie de spagheti cu chiftelute pe deasupra.Este o mincare pe care copii o iubesc foarte mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de rosii si spagheti." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 gr de pasare sau de curcan macinat
  • 2 cepi mari
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 1lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2linguri de pesmet
  • 1cutie de bulion de 100 gr
  • 2linguri sos de chile dulce piperat
  • 1lingura praf de supa
  • 1pachet de spagheti

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Aripi de curcan cu portocale, la cuptor