autor:

maria mihalache

» » , Aperitive, Retete de Craciun

Chiftelute cu susan

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2013

Ingrediente
500 g carne de porc, 2 oua, 2 cepe, 4-5 catei de usturoi, .marar., faina., susan, putina apa minerala., ulei de masline., sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin susan apoi se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .

Se servesc atat calde cat si reci ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan

Chiftelute cu susan

Numai bune alaturi de un piure de spanac ori de urzici, langa un piure de cartofi sau un platou cu

18 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Chiftelute cu curry rosu si susan

Chiftelute cu curry rosu si susan

Am amestecat carnea cu ceapa, usturoiul tocate marunt, am adaugat oul batut, curry, sare si piper,

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

    Mioara Crafcenco ,multumesc frumos!te mai astept!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

    Mira Mirela si eu multumesc de vizita si te mai astept cu drag!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

    ma bucur ca iti plac Primavara!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

      kok miori am spus de nenumarate ori.............nu toate gospodinele au aragaz cu setarea temperaturii si nu toate aragazele coc la fel ,motiv pentru care ma feresc sa dau acestedetalii.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

      ma bucur ca iti plac Anca Cojocaru!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

      ai perfecta dreptate Simona!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2013

      mult mai sanatose cu piept de pui Constanta!

    • Fara foto

      Mioara Crafcenco , 09 noiembrie 2013

      Arata super....cred ca sunt si gustoase ...pofta buna.

    • Fara foto

      Mira Mirela , 08 noiembrie 2013

      Toate retetele sunt bune ,imi plac la nebunie va multumesc din suflet.

    • tab1ta

      tab1ta (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2013

      Foarte bune!=D>

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

      Idee buna sale coci dar nu specifici temperatura si nu cat timp le coci?

    • Fara foto

      Burlacsecu Mioara , 06 noiembrie 2013

      Nu stiu ce m-as face fara voi? Va multumesc!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

      multumesc Valentina!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

      Constanta, cu piept de pui sunt mult mai dietetice.

    • Fara foto

      Anca Cojocaru , 05 noiembrie 2013

      Foarte bune!

    • Simona_Burdulia

      Simona_Burdulia (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

      sunt delicioase si la aperitiv

    • Fara foto

      Laura Elena , 05 noiembrie 2013

      :)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

      Si noua ne plac...Sunt delicioase si arata grozav...pup

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2013

      Cred ca sunt foarte bune.Eu am facut cu piept de pui.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • .marar.
  • faina.
  • susan
  • putina apa minerala.
  • ulei de masline.
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Mioara Crafcenco ,multumesc frumos!te mai astept!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute la cuptor in forme de briose