Un deliciu, am ramas fara cuvinte. Merg de minune cu paine marocana calduta si o salata cu otet balsamic si ulei de masline.
1. Aduceti supa la punctul de fierbere. Luati de pe foc si adaugati cus-cus-ul amestecand energic. Acoperiti si lasati deoparte pentru 5 minute sau pana ce intreg lichidul este absorbit. Folosind o furculita amestecati pentru a separa boabele si lasati sa se raceasca putin.
2. Rasturnati cus-cus-ul intr-un bol adanc si adaugati ouale, tonul, maslinele taiate marunt, coaja de lamaie si patrunjel tocat. Condimentati cu sare si piper si amestecati bine.
3. Preparati pe o tava mare chiftelute de aceeasi marime(eu m-am folosit de cercul pentru taiat biscuiti) si dati-le la frigider pentru 15 minute.
4. Incalziti uleiul de masline si prajiti chiftelele cate 3 minute pe fiecare parte. Transferati-le apoi pe un platou acoperit cu hartie de bucatarie absorbanta. Serviti-le calde cu paine marocana si salata. Pentru a le pastra calde le puteti acoperi cu folie de aluminiu.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii