Se amesteca carnea cu toate ingredientele sus mentionate, adaugand un pic de sare si putin piper. Se pun la incins intr-o tigaie 2-3 linguri de ulei (daca aveti ulei de masline cu atat mai bine). Dati o forma rotunda chiftelutelor, treceti-le prin faina de grau si le puneti la prajit cam 10 minute la foc mic in asa fel incat sa prinda culoare la exterior, iar in interior sa ramana moi.
Dupa ce au trecut cele 10 minute, adaugati coaja de la 1/2 de lamaie si jumatate de pahar de vin alb, le acoperiti cu un capac si le lasati aproximativ 15-20 minute pana cand se evapora vinul si se formeaza o crema.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii