Se fierb cartofii in coaja, morcovii si telina.Dupa ce s-au racit,se dau prin razuitoare.Intr-un castron,se pun cele 2 oua,sare,piper,boia,se bate ca pentru omleta.Faina se amesteca bine cu compozitia de cartofi si apoi se adauga \"omleta\".Se framanta putin(pentru omogenizare)si se lasa la rece sa se odihneasca.Se pune pe foc o tigaie in care se incinge putin ulei.Se prajesc \"chiftele\".Se pot servi calde sau reci.Calde sunt delicioase cu smantana sau iaurt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii