Dovlecelul se da prin razatoarea mare, se presara putina sare sa-si lase apa, se stoarece foarte bine, apoi se pun ouale si mararulsi sa nu uitam de vegeta si piper.
Usturoiul curata se stoarce si se adouga si el.
Se presara treptat faina si se urmareste formarea unei compozitii nu foarte tari, cu consistenta unei compozitii de caltite.
Se pregateste tigaia cu uleiul incins iara compozitia nostra se pune cu lingura.Atentie pt ca se prajesc foarte repede si nu au acelasi gust arse :P.
se aseaza int-run castron tapetat cu hartie pt a absorbii surplusul de ulei.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii