Legumele, dupa ce au fost curatate, spalate si taiate in felii mari, se pun la fier in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se paseaza cu telul pentru cartofi pana ce devin o pasta. Se adauga condiment pentru chiftelute dupa gust, piper, doua felii de franzela inmuiate in apa si scurse bine, 3 linguri de faina. Se formeaza cu mana chifletute potrivite care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.
Pofta buna!!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii