Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
4 buc. cartofi, 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, o mina de mazare, 1/2 buc. ceapa mica, 2 lingurite verdeata tocata, 1 ou, 1 1/2 lingura faina, 1/2 lingura ulei sau unt, sare
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierbe zarzavatul, se scurge bine de apa si se da prin sita. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu ceapa foarte fin tocata, cu oul, sarea, verdeata tocata si faina. Se formeaza cu mina chiftelute, se dau prin faina si se prajesc in grasimea bine incinsa.
Se servesc imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orezul se pune la fiert in apa cu vegeta.Dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca.
Legumele curatate
19 voturi
16 comentarii
1h
Am decongelat dovlecelul, l-am dat la blander si l-am pus intr-o sita la scurs.
Cartofii si morcovii
5 voturi
4 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010
O bunatate !