autor:

Laura S.

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

CHIFTELUTE DE PASARE

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
Aceasta reteta pot sa spun delicioasa, mai ales copii mei au intimpinat-o cu mare placere, o am din revista, ~bucataria de azi"., Cumparata recent di RO., Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez., Aici o sa redau reteta + micile mele adaosuri., , , - 1 piept de pui desosat, - 1 cartof mare, - 1 legatura mare de marar, - 2 oua, - 3 catei de usturoi(eu am pus granulat), - 1 felie de franzela inmuiat in lapte, - 4-5 ls faina, - sare + piper, - ulei/grasime pt. prajit, ~~~~~~~~~~~~~~~~, - 1 morcov, - 1 legatura snitling(ceapa ciorii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se trece prin masina de tocat.
Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca si morcovul prin masina de tocat , dar separat in alt recipient.
Cartoful si morcovul l-eam pus intr-o strecuratoare si am presat bine, bine pina ce nu s-a mai scurs lichid deloc.Am amstecat cu carnea, la fel am adougat verdeturile, ouale si condimetele.Am amestecat bine ,iar cu ajutorul unei linguri de supa ,am scos galuste de carne, carora le-am dat forma de oua, le-am trecut prin faina alba si le-am prajit in ulei incins.
Le-am servit , dupa cum scrie si la recomandarea din revista, calde cu piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELUTE DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de

35 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

25 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

    Super prezentarea ta si cred ca sunt tare gustoase,felicitari.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Foarte bine arata toate retetele de chiftelute!

  • Laura S.

    Laura S. (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Chiftelutele sint minunate! Iar morcovul ajuta sa nu devina uscate. Mult succest si pofta mare, cind vei proba!!!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Yummy, minunate sunt chiftelutele! Sidy, si eu pun morcov in chiftelute, tot asa, dat prin masina de tocat, pe langa carne, cartof, si celelalte ingrediente... Mie imi plac cum sunt la gust. Si ale tale sunt aspectuoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Arata grozav chiftelutele tale.Si eu pregatesc chiftele din piept de pui,de curcan,de gasca si adaug ca si tine morcov , cartof si paine inmuiata de regula in apa minerala.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2009

      Se pune morcov, si noi punem; exceptie: mie imi placea carnea tocata de pui, curcan, mama a spus ca este prea tare.... dar reteta e buna, pare a fi bucatareasa doamna!

    • Fara foto

      Laura s. , 27 aprilie 2009

      Hallo "SURIOARA" si un LA MULTI,MUUUUUUULTI ANI!!!!!!! (scuze ca urarea e cu intirziere, dar am fost f. neatenta) Da, au fot foarte faine si cu acelasi aluat am facut saptamina trecuta niste ardei umpluti, fffffffoarte buni. Morcobul nu se simte f. tare, in schimb face chiftelele mai suculemte.Un avantaj pt. carnea de pasare care este foarte slaba in grasimi. Iar acesta este pentru tine, de ziua ta;

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2009

      Laura...minunate chiftelutele tale !!! Si eu le fac dar din carne de curcan Dar...morcov nu am pus niciodata ... Sigur am sa incerc si eu !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Aceasta reteta pot sa spun delicioasa
  • mai ales copii mei au intimpinat-o cu mare placere
  • o am din revista
  • ~bucataria de azi".
  • Cumparata recent di RO.
  • Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez.
  • Aici o sa redau reteta + micile mele adaosuri.
  • - 1 piept de pui desosat
  • - 1 cartof mare
  • - 1 legatura mare de marar
  • - 2 oua
  • - 3 catei de usturoi(eu am pus granulat)
  • - 1 felie de franzela inmuiat in lapte
  • - 4-5 ls faina
  • - sare + piper
  • - ulei/grasime pt. prajit
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1 morcov
  • - 1 legatura snitling(ceapa ciorii)

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

48 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Super prezentarea ta si cred ca sunt tare gustoase,felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Curcan Vindaloo