Carnea de pui se trece prin masina de tocat.
Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca si morcovul prin masina de tocat , dar separat in alt recipient.
Cartoful si morcovul l-eam pus intr-o strecuratoare si am presat bine, bine pina ce nu s-a mai scurs lichid deloc.Am amstecat cu carnea, la fel am adougat verdeturile, ouale si condimetele.Am amestecat bine ,iar cu ajutorul unei linguri de supa ,am scos galuste de carne, carora le-am dat forma de oua, le-am trecut prin faina alba si le-am prajit in ulei incins.
Le-am servit , dupa cum scrie si la recomandarea din revista, calde cu piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii