CHIFTELUTE DE PASARE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
CHIFTELUTE DE PASARE

Ingrediente

  • Aceasta reteta pot sa spun delicioasa, mai ales copii mei au intimpinat-o cu mare placere, o am din revista, ~bucataria de azi\".
  • Cumparata recent di RO.
  • Eu am facut-o ochiometric deoarece am cumparat ca 3kg de piept de pui si in acest fel mi-am pregatit si sa congelez.
  • Aici o sa redau reteta + micile mele adaosuri.
  • - 1 piept de pui desosat
  • - 1 cartof mare
  • - 1 legatura mare de marar
  • - 2 oua
  • - 3 catei de usturoi(eu am pus granulat)
  • - 1 felie de franzela inmuiat in lapte
  • - 4-5 ls faina
  • - sare + piper
  • - ulei/grasime pt. prajit
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1 morcov
  • - 1 legatura snitling(ceapa ciorii)

Mod de preparare

Carnea de pui se trece prin masina de tocat.

Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca si morcovul prin masina de tocat , dar separat in alt recipient.

Cartoful si morcovul l-eam pus intr-o strecuratoare si am presat bine, bine pina ce nu s-a mai scurs lichid deloc.Am amstecat cu carnea, la fel am adougat verdeturile, ouale si condimetele.Am amestecat bine ,iar cu ajutorul unei linguri de supa ,am scos galuste de carne, carora le-am dat forma de oua, le-am trecut prin faina alba si le-am prajit in ulei incins.

Le-am servit , dupa cum scrie si la recomandarea din revista, calde cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise