Chiftelute de peste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Chiftelute de peste

Ingrediente

  • 3 kg peste
  • 5 cepe
  • 1 ardei iute
  • 3 oua
  • 3 kg carne peste
  • 2 cartofi
  • 3 legaturi marar
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 morcovi
  • sare, piper,cimbru cat vreti

Mod de preparare

Se curata pestele de cap aripioare, de cozi si de oasele mari, si se da prin masina de tocat.Toate ingredientele se dau prin masina de tocat se pun intr-un castron si se amesteca impreuna cu ouale si mirodeniile. Se incinge uleiul, se formeaza bile si se prajesc fara sa fie date prin faina. Chiftelutele de peste se pot face din tot felul de tipuri de peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor