Pregatesti chiftelele, amesteci carnea cu miezul franzelei inmuiate, pui ouale, patrunjelul tocat marunt, usturoi, delikat, sare, apoi le formezi si le dai prin faina si le pui pe o tava.
Iincingi uleiul si le pui pe rand.
Preparare sos: calesti ceapa cu morcovul dat pe razatoare, adaugi rosiile tocate marunt si mai pui si niste bulion, pui si un pahar de apa, la final adaugi usturoiul si dai cu chiftelutele acolo.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii