autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute de porc

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
carne tocata de porc 500gr, ceapa 100gr, usturoi 40gr, marar verde 1 leg, patrunjel 1 leg, ou 2 buc, franzela 3 felii, delikat, piper, sare, faina

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

37 voturi

Mod de preparare

Ceapa se toaca fin. Usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. Franzela se imoaie in apa sau in lapte si se stoace bine. Intr-un vas se pune carnea si toate ingredientele se condimenteaza cu sare, delikat, piper dupa gust. Se adauga oul si se amesteca bine. Se formeaza chifteletele care se dau apoi prin faina si se prajesc in baie de ulei incins. Se servesc atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute din carne de porc cu menta

Chiftelute din carne de porc cu menta

Eu sunt fascinata de gustul mentei, menta cu frunza creata imi place mai mult. In ultima vreme experimentez

20 voturi    17 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi

Chiftelute din porc cu merisoare si verdeturi

Incalzesti ulei intr-o tigaie, adaugi ceapa si telina la calit, amestecand continuu pana cand ceapa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Cate Vero , 26 iulie 2015

    Gustoase !!!

  • Alexandru Cimpeanu , 02 august 2014

    foarte gustoase .

  • Aura Andrei-Salmo , 16 iulie 2014

    bune...

    • Geo Farago , 19 aprilie 2014

      reteta faina am facut si eu sunt super,!

    • Mitica_Kiss

      Mitica_Kiss (Bucatar) , 29 ianuarie 2014

      Foarte gustoase

    • Simona Podaru , 29 decembrie 2013

      Add a comment...

    • Paula Constantinescu , 22 decembrie 2013

      reteta este buna

    • Alina Munteanu , 17 septembrie 2013

      bune

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 aprilie 2010

      Sunt foarte bune !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

37 voturi

Ingrediente

  • carne tocata de porc 500gr
  • ceapa 100gr
  • usturoi 40gr
  • marar verde 1 leg
  • patrunjel 1 leg
  • ou 2 buc
  • franzela 3 felii
  • delikat
  • piper
  • sare
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

Mitica_Kiss (Bucatar)

Foarte gustoase

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Piept de pui cu garnitura de legume