autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute de pui

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2010

Ingrediente
un piept de pui dezosat, un morcov potrivit, un cartof mare, 2 catei de usturoi, un ou, 3-4 linguri pesmet, patrunjel, marar, o lingura bulion, condimente

Dificultate: Medie Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca.
Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama.
Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata.
Se amesteca apoi toate ingredientele.
Condimente se pun dupa gustul fiecaruia: sare, vegeta, piper, boia ,condiment de chiftele.

In cazul in care compozitia a iesit prea moale mai adaugam pesmet.
Ne udam mainile cu apa si formam apoi mici chiftelute
pe care le prajim in ulei incins.

Servim cu piure de cartofi.
Alaturi putem avea o salata de spanac proaspat.

Nici macar un copil mofturos nu le poate refuza! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute din praz si piept de pui

Chiftelute din praz si piept de pui

Intr-o tigaie se inabusa ceapa pina devine sticloasa,se amesteca cu prazul fiert si scurs de apa

13 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    miruna , 16 iunie 2017

    O reteta delicioasa, am incercat si eu reteta, este chiar imbubatatita fata de a mea, cartoful fiind marele secret, si a avut succes in fata familiei.

  • Fara foto

    Ana Hencu , 20 octombrie 2015

    Da cei cu bulionul ca de cind m-a știu nu am pus bulion in chiftele. ???

  • Fara foto

    Raluca Anca Chiratcu , 13 mai 2015

    Frunze de spanac crude sau fierte ?

    • Fara foto

      geta , 16 aprilie 2015

      Si pieptul de pui? fiert sau tocat crud???

    • Fara foto

      Marian Scriitoru , 03 aprilie 2015

      Ai uitat de bulion......probabil ai cuțit sa faci o ciorba.....zic si eu ca nu prea îi văd rostul în reteta

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014

      Arata tare bine. Pisi lenes te-a ajutat la bucatarie, de asta e asa obosit acum? :)

    • Fara foto

      Rodica Marin , 27 aprilie 2014

      pai si bulionul? ce treaba are in chiftele?????

    • Fara foto

      Mirela Munteanu , 14 martie 2014

      pai si bulionul? ce treaba are in chiftele?????

    • Fara foto

      Todasca Ionut , 14 martie 2014

      Incearca reteta asta: frunze de spanac, putina zeama de lamaie ( depinde cat de acruta iti place), putina sare si 2-3 linguri de smantana nu prea groasa. Sper sa-ti placa

    • Fara foto

      Mihaela Circel , 02 februarie 2014

      iam iam ce bun e

    • Fara foto

      Dinca Luminita , 17 ianuarie 2014

      Super,super, vreauuuu.

    • Fara foto

      Elena Butnaru , 15 octombrie 2013

      delicios trebue sa fie

    • Fara foto

      Florin Pop , 15 octombrie 2013

      cred ca e f bun...as vrea sa stiu cum se face o salata buna de spanac?

    • Fara foto

      חנה הרשקו , 15 octombrie 2013

      minunat este si dietec

    • Fara foto

      costy , 03 iunie 2010

      cum bre ori condimente ori de la natura? daca pui de toate tre sa iasa ceva lasate de bucatarie

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      foarte frumoasa prezentarea....si presupun ca sunt f bune.Eu le pregatesc la cuptor ,nu prajite.....ca sa-i pot da baietelului(stiu ca prajit e mai gustos dar nu-i mai sanatos)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte bune, f. reusite, am luat si eu carne tocata de pui, am sa fac, arata minunat! Ale mele din amestec de vita-porc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov potrivit
  • un cartof mare
  • 2 catei de usturoi
  • un ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • o lingura bulion
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Ratza pe varza

Ratza pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piersici

Piersici

Se amesteca bine zaharul cu uleiul , apoi se adauga restul ingredientelor si rezulta o coca moale

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Bombite cu visine

Bombite cu visine

Se pun pe foc apa cu zaharul si cacaua si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca. Biscuitii se

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

miruna

O reteta delicioasa, am incercat si eu reteta, este chiar imbubatatita fata de a mea, cartoful fiind marele secret, si a avut succes in fata familiei.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piftie de porc