autor:

Truedelights

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute de pui

Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Truedelights (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2010

Ingrediente
un piept de pui dezosat, un morcov potrivit, un cartof mare, 2 catei de usturoi, un ou, 3-4 linguri pesmet, patrunjel, marar, o lingura bulion, condimente

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca.
Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama.
Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata.
Se amesteca apoi toate ingredientele.
Condimente se pun dupa gustul fiecaruia: sare, vegeta, piper, boia ,condiment de chiftele.

In cazul in care compozitia a iesit prea moale mai adaugam pesmet.
Ne udam mainile cu apa si formam apoi mici chiftelute
pe care le prajim in ulei incins.

Servim cu piure de cartofi.
Alaturi putem avea o salata de spanac proaspat.

Nici macar un copil mofturos nu le poate refuza! :)
Carnea se toaca.
Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama.
Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata.
Se
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit

Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit

1. Hrisca se fierbe pe jumatate si se lasa la racit. 2. Carnea, ceapa, usturoiul, verdeata se dau

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din praz si piept de pui

Chiftelute din praz si piept de pui

Intr-o tigaie se inabusa ceapa pina devine sticloasa,se amesteca cu prazul fiert si scurs de apa

13 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Hencu , 20 octombrie 2015

    Da cei cu bulionul ca de cind m-a știu nu am pus bulion in chiftele. ???

  • Fara foto

    Raluca Anca Chiratcu , 13 mai 2015

    Frunze de spanac crude sau fierte ?

  • Fara foto

    geta , 16 aprilie 2015

    Si pieptul de pui? fiert sau tocat crud???

    • Fara foto

      Marian Scriitoru , 03 aprilie 2015

      Ai uitat de bulion......probabil ai cuțit sa faci o ciorba.....zic si eu ca nu prea îi văd rostul în reteta

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2014

      Arata tare bine. Pisi lenes te-a ajutat la bucatarie, de asta e asa obosit acum? :)

    • Fara foto

      Rodica Marin , 27 aprilie 2014

      pai si bulionul? ce treaba are in chiftele?????

    • Fara foto

      Mirela Munteanu , 14 martie 2014

      pai si bulionul? ce treaba are in chiftele?????

    • Fara foto

      Todasca Ionut , 14 martie 2014

      Incearca reteta asta: frunze de spanac, putina zeama de lamaie ( depinde cat de acruta iti place), putina sare si 2-3 linguri de smantana nu prea groasa. Sper sa-ti placa

    • Fara foto

      Mihaela Circel , 02 februarie 2014

      iam iam ce bun e

    • Fara foto

      Dinca Luminita , 17 ianuarie 2014

      Super,super, vreauuuu.

    • Fara foto

      Elena Butnaru , 15 octombrie 2013

      delicios trebue sa fie

    • Fara foto

      Florin Pop , 15 octombrie 2013

      cred ca e f bun...as vrea sa stiu cum se face o salata buna de spanac?

    • Fara foto

      חנה הרשקו , 15 octombrie 2013

      minunat este si dietec

    • Fara foto

      costy , 03 iunie 2010

      cum bre ori condimente ori de la natura? daca pui de toate tre sa iasa ceva lasate de bucatarie

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

      foarte frumoasa prezentarea....si presupun ca sunt f bune.Eu le pregatesc la cuptor ,nu prajite.....ca sa-i pot da baietelului(stiu ca prajit e mai gustos dar nu-i mai sanatos)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte bune, f. reusite, am luat si eu carne tocata de pui, am sa fac, arata minunat! Ale mele din amestec de vita-porc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov potrivit
  • un cartof mare
  • 2 catei de usturoi
  • un ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • o lingura bulion
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Truedelights
Briose tiramisu

Briose tiramisu

Crema Branza mascarpone se mixeaza bine cu zaharul. Se adauga esenta de vanilie si albusurile. Se

17 voturi    11 comentarii
20 min
Prajituri
Sirop de catina

Sirop de catina

Fructele de catina se desprind de pe crengute cu ajutorul unei furculite. Se spala apoi cu apa si

38 voturi    12 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Zacusca de fasole

Zacusca de fasole

Fasolea inmuiata inainte, se pune la fiert ,cu sare si foi de dafin, pana se inmoaie. Ceapa, morcovul

45 voturi    28 comentarii
2h
Conserve si muraturi

geta

Si pieptul de pui? fiert sau tocat crud???

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare cu pipote de pui

Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne