1. Se taie rosiile in doua si li se scot semintele, apoi se pun in blender (sau in vasul mixerului) si se mixeaza putin pana se maruntesc, fara a se transforma in pasta.
2. Se rastoarna rosiile intr-o sita si se lasa sa se scurga bine, aproximativ o ora.
3. Se amesteca intr-un castron rosiile cu oregano, ceapa, praful de copt, sarea, piperul si faina. Amestecul trebuie sa fie gros, daca nu, se mai adauga faina.
4.Se toarna uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si s eincinge bine. Se ia cate o lingura din amstecul preparat si se pune in uleiul incins.
5. Se prajesc chiftelutele de rosii la foc mare pana se rumenesc pe ambele parti.
6. Cand chiftelutele sunt gata, se pun intr-o farfurie mare, pe hartie absorbanta. Se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii