1. Se taie rosiile in doua si li se scot semintele, apoi se pun in blender (sau in vasul mixerului) si se mixeaza putin pana se maruntesc, fara a se transforma in pasta.
2. Se rastoarna rosiile intr-o sita si se lasa sa se scurga bine, aproximativ o ora.
3. Se amesteca intr-un castron rosiile cu oregano, ceapa, praful de copt, sarea, piperul si faina. Amestecul trebuie sa fie gros, daca nu, se mai adauga faina.
4.Se toarna uleiul de masline intr-o tigaie de teflon si s eincinge bine. Se ia cate o lingura din amstecul preparat si se pune in uleiul incins.
5. Se prajesc chiftelutele de rosii la foc mare pana se rumenesc pe ambele parti.
6. Cand chiftelutele sunt gata, se pun intr-o farfurie mare, pe hartie absorbanta. Se servesc imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii