autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute de salau

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
150 gr. carne de peste fiarta (salau sau cod), 1 felie franzela, 1 lingurita orez fiert, 1/4 ou, sare, 2 cartofi, 10 g unt, verdeata, 2 felii sfecla, 1/2 rosie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea de peste fiarta se desface cu grija de pe oase si se da prin masina de tocat impreuna cu felia de franzela inmuiata si stoarsa. Se amesteca apoi cu orezul fiert, oul si sarea pina se omogenizeaza. Se formeaza chiftelute mici, care se fierb in aburi 15-20 minute, peste care se pun untul si verdeata.
Se servesc cu cartofii fierti taiati felii, sfecla si rosiile ca salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de salau" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Calamari  umpluti  cu sos de vin (Lulas recheadas)

Calamari umpluti cu sos de vin (Lulas recheadas)

Calamari se pot umple dupã imaginatia fiecãruia, cu ce are prin casã. Cãrnati portughezi: sub

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Rechin cu legume la steamer

Rechin cu legume la steamer

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant

12 voturi    14 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 gr. carne de peste fiarta (salau sau cod)
  • 1 felie franzela
  • 1 lingurita orez fiert
  • 1/4 ou
  • sare
  • 2 cartofi
  • 10 g unt
  • verdeata
  • 2 felii sfecla
  • 1/2 rosie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Orata al forno