autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute din carne de crab

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
-150g carne crab, -1 ou, -10g mustar Dijon, -10g maioneza, -20g pesmet, -3g sare, -2g piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou, sare, piper, pesmet. Se formeaza chiftelute presate si se frig pe grill. Se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de crab" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap romanesc prajit

Crap romanesc prajit

Pestele portionat se sareaza si se lasa cam o ora in frigider ca sa traga sarea. Se pune faina intr-o

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Placinta cu peste si ciuperci

Placinta cu peste si ciuperci

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Am papat si eu si sunt foarte gustoase!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Nu am papat niciodata, dar ma tenteaza.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Cred ca sunt foarte bune!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

      Arata faina ,nu am pregatit asa ceva,nu stiu ce gust are?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -150g carne crab
  • -1 ou
  • -10g mustar Dijon
  • -10g maioneza
  • -20g pesmet
  • -3g sare
  • -2g piper

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Am papat si eu si sunt foarte gustoase!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Plachie de somn