autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute din carne de crab

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
-150g carne crab, -1 ou, -10g mustar Dijon, -10g maioneza, -20g pesmet, -3g sare, -2g piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou, sare, piper, pesmet. Se formeaza chiftelute presate si se frig pe grill. Se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de crab" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou prajit

Macrou prajit

Decongelam macroul, il spalam si-l uscam in prosop de hartie.Stoarcem zeama de lamaie peste peste

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Pește rasol

Pește rasol

Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Am papat si eu si sunt foarte gustoase!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

    Nu am papat niciodata, dar ma tenteaza.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Cred ca sunt foarte bune!

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

      Arata faina ,nu am pregatit asa ceva,nu stiu ce gust are?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -150g carne crab
  • -1 ou
  • -10g mustar Dijon
  • -10g maioneza
  • -20g pesmet
  • -3g sare
  • -2g piper

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Am papat si eu si sunt foarte gustoase!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Budinca de peste