autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de pui

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Ingrediente
1,5 kg carne de pui tocata, 2 oua, 1 legatura marar verde, 1 ceapa rosie, 2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta, 400 ml ulei de palmier nehridrogenat, sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar tocat cat mai fin,2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta,o ceapa rosie tocata marunt,2 oua,un praf de menta,un praf de tarhon.Modelam chiftelutele de marime potrivita,le dam prin faina si punem la incins uleiul de palmier.Punem in tigaie chiftelutele la prajit in uleiul deja incins pe ambele fete, intorcandu-le mereu, ca sa nu se prinda.Le putem servi cu orice fel de garnitura.Eu fac intotdeuana mai multe chiftelute si a doua zi le fac un sos de smantana sau un sos de ciuperci.Mai putem sa facem si traditionalul sos de rosii cu o lingurita de amidon alimentar.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2013

    Tare bune!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Foarte bune chiftelutele de pui!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Foarte bune.........

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Si eu folosesc ulei de palmier.............

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Uleiul de palmier nehidrogenat este bun,iar cel hidrogenat nu este bun draga Corina. Angy incearca si fa chiftelute din carne de pui tocata si sigur o sa-ti placa.

    • angy (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      cred ca sunt delicioase!nu am pregatit niciodata,dar am sa prepar cu ocazia Craciunului!

    • corina , 16 noiembrie 2009

      am facut si eu reteta.sunt in italia de 4 ani si cautand sa cumpar ulei de palmier...ca nu se vinde peste tot, am aflat ca uleiul acesta nu e bun pentru sanatatea nostra.are anumite proprietati negative.sfatuiesc sa se foloseasca ulei normal de floarea soarelui,ca vin foarte bune.africanii sau cine mai comercializeaza uleiul de plamier il folosesc pt tratamentul cosmetic.nu e comestibil.

    • Adrian , 03 noiembrie 2009

      Foarte bune.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Intr-adevar, foarte bune.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Bune chiftelutele, nu am facut din carne de pui,trebuie sa fac neaparat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      O bunatate...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Sint delicioase !Felicitari Carmen ! Pun in compozitie niste piine muiata si stoarsa.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Foarte bune..............eu compozitia de chiftele o pun intr-o tava de chec si o bag la cuptor...........dar imi place tare mult cele prajite in ulei.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Foarte bune,am facut si eu,dar am ales varianta lui Sidy,pregatite la cuptor fara ulei.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmm, ce bunutz!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      O bunatate...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Interesantă reţetă.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg carne de pui tocata
  • 2 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ceapa rosie
  • 2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta
  • 400 ml ulei de palmier nehridrogenat
  • sare,piper roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bune!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi cu scarita afumata