Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar tocat cat mai fin,2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta,o ceapa rosie tocata marunt,2 oua,un praf de menta,un praf de tarhon.Modelam chiftelutele de marime potrivita,le dam prin faina si punem la incins uleiul de palmier.Punem in tigaie chiftelutele la prajit in uleiul deja incins pe ambele fete, intorcandu-le mereu, ca sa nu se prinda.Le putem servi cu orice fel de garnitura.Eu fac intotdeuana mai multe chiftelute si a doua zi le fac un sos de smantana sau un sos de ciuperci.Mai putem sa facem si traditionalul sos de rosii cu o lingurita de amidon alimentar.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii