autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute din carne de pui

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 septembrie 2009

Ingrediente
1,5 kg carne de pui tocata, 2 oua, 1 legatura marar verde, 1 ceapa rosie, 2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta, 400 ml ulei de palmier nehridrogenat, sare, roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Tocam carnea din piept de pui,o amestecam cu sare,piper roz proaspat macinat,o legatura de marar tocat cat mai fin,2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta,o ceapa rosie tocata marunt,2 oua,un praf de menta,un praf de tarhon.Modelam chiftelutele de marime potrivita,le dam prin faina si punem la incins uleiul de palmier.Punem in tigaie chiftelutele la prajit in uleiul deja incins pe ambele fete, intorcandu-le mereu, ca sa nu se prinda.Le putem servi cu orice fel de garnitura.Eu fac intotdeuana mai multe chiftelute si a doua zi le fac un sos de smantana sau un sos de ciuperci.Mai putem sa facem si traditionalul sos de rosii cu o lingurita de amidon alimentar.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu smantana si cus cus

Pui cu smantana si cus cus

Cus cusul se prepara dupa indicatiile de pe ambalaj. Carnea de pui se inabusa in putin ulei apoi

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza acra cu carne

Sarmale in foi de varza acra cu carne

Varza se taie de cotoare dupa ce se desfac foile. Varza foarte acră sau prea sărată se spală

16 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2013

    Tare bune!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Foarte bune chiftelutele de pui!

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Foarte bune.........

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Si eu folosesc ulei de palmier.............

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Uleiul de palmier nehidrogenat este bun,iar cel hidrogenat nu este bun draga Corina. Angy incearca si fa chiftelute din carne de pui tocata si sigur o sa-ti placa.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      cred ca sunt delicioase!nu am pregatit niciodata,dar am sa prepar cu ocazia Craciunului!

    • Fara foto

      corina , 16 noiembrie 2009

      am facut si eu reteta.sunt in italia de 4 ani si cautand sa cumpar ulei de palmier...ca nu se vinde peste tot, am aflat ca uleiul acesta nu e bun pentru sanatatea nostra.are anumite proprietati negative.sfatuiesc sa se foloseasca ulei normal de floarea soarelui,ca vin foarte bune.africanii sau cine mai comercializeaza uleiul de plamier il folosesc pt tratamentul cosmetic.nu e comestibil.

    • Fara foto

      Adrian , 03 noiembrie 2009

      Foarte bune.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      Intr-adevar, foarte bune.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Bune chiftelutele, nu am facut din carne de pui,trebuie sa fac neaparat.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      O bunatate...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Sint delicioase !Felicitari Carmen ! Pun in compozitie niste piine muiata si stoarsa.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Foarte bune..............eu compozitia de chiftele o pun intr-o tava de chec si o bag la cuptor...........dar imi place tare mult cele prajite in ulei.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Foarte bune,am facut si eu,dar am ales varianta lui Sidy,pregatite la cuptor fara ulei.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmm, ce bunutz!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      O bunatate...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Interesantă reţetă.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1,5 kg carne de pui tocata
  • 2 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ceapa rosie
  • 2 sau 3 lingurite de ardei rosu dulce pasta
  • 400 ml ulei de palmier nehridrogenat
  • sare, roz proaspat macinat,un praf de menta uscata,un praf de tarhon uscat

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bune!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu piure de cartofi