1. Hrisca se fierbe pe jumatate si se lasa la racit.
2. Carnea, ceapa, usturoiul, verdeata se dau prin masina de tocat.
3. Hrisca se amesteca cu carnea si legumele tocate si oul crud.
4. Se da la frigider pentru 15-20 minute.
5. Intre timp taiem cascavalul cubulete (una din cutii, cealalta o vom folosi pentru sos), care va reprezenta umplutura pentru chiftelute.
6. Formam chiftelutele si in mijloc ascundem cate un cubulet de cascaval. Le asezam in tava tapetata cu unt sau unsa cu ulei.
7. Sosul il vom face in felul urmator: se amesteca smantana, frisca, cascavalul ramas, sare si verdeata.
8. Turnam sosul peste chiftelute si dam la cuptor pentru aproximativ 35 minute la temperatura de 200 grade.
Pofta buna !
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii