1. Hrisca se fierbe pe jumatate si se lasa la racit.
2. Carnea, ceapa, usturoiul, verdeata se dau prin masina de tocat.
3. Hrisca se amesteca cu carnea si legumele tocate si oul crud.
4. Se da la frigider pentru 15-20 minute.
5. Intre timp taiem cascavalul cubulete (una din cutii, cealalta o vom folosi pentru sos), care va reprezenta umplutura pentru chiftelute.
6. Formam chiftelutele si in mijloc ascundem cate un cubulet de cascaval. Le asezam in tava tapetata cu unt sau unsa cu ulei.
7. Sosul il vom face in felul urmator: se amesteca smantana, frisca, cascavalul ramas, sare si verdeata.
8. Turnam sosul peste chiftelute si dam la cuptor pentru aproximativ 35 minute la temperatura de 200 grade.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii