1. Hrisca se fierbe pe jumatate si se lasa la racit.
2. Carnea, ceapa, usturoiul, verdeata se dau prin masina de tocat.
3. Hrisca se amesteca cu carnea si legumele tocate si oul crud.
4. Se da la frigider pentru 15-20 minute.
5. Intre timp taiem cascavalul cubulete (una din cutii, cealalta o vom folosi pentru sos), care va reprezenta umplutura pentru chiftelute.
6. Formam chiftelutele si in mijloc ascundem cate un cubulet de cascaval. Le asezam in tava tapetata cu unt sau unsa cu ulei.
7. Sosul il vom face in felul urmator: se amesteca smantana, frisca, cascavalul ramas, sare si verdeata.
8. Turnam sosul peste chiftelute si dam la cuptor pentru aproximativ 35 minute la temperatura de 200 grade.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii