Orezul se pune la fiert in apa cu vegeta.Dupa ce s-a fiert se lasa sa se raceasca.
Legumele curatate se dau pe razatoarea mica , se adauga mararul si patrunjelul verde tocat, se stor bine de tot neaparat.
Se adauga orezul fiert si se framanta toate bine adaugand ce condimente doriti.
Se poate adauga si usturoi.
Se ia cu lingura din compozitie si se fac chiftelute mici care se prajesc in uleiul incins.Chiftelele pot fi puse si intr-o punga Knorr daca doriti la cuptor.Daca este prea moale compozitia , se poate adauga pesmet.
Dupa ce s-au prajit se pot servi cu diferite mancaruri de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii