Se inmoaie nautul(de preferinta a se lasa peste noapte in apa).Apoi impreuna cu ceapa,patrunjelul,usturoiul se dau prin masina de tocata,dupa care se condimenteaza si se amesteca.Se da forma ca de chiftele..se prejesc in ulei foarte bine incins,se rumenesc bine si se scot pe coala absorbanta.Inainte de prajire se pot da si prin susan pentru un aspect mai placut..
Se pot servi cu piureuri de orice fel,cartofi prajiti,si salate de orice fel!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii