autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute din peste

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii a doua bucati: 400 g fileuri de peste dezosat, 200 g cartofi, 100 g morcovi, 100 g patrunjel, păstîrnac, 100 g verdeata, 1 g piper, 50 g faina, 100 mi ulei, 1 ou, 20 g sare, 50 g ceapa, 20 g usturoi, 100 g salata verde pentru decor.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Legumele curatate se fierb in apa cu sare, iar ceapa se inabusa in ulei cu adaos de apa si se lasa sa se raceasca. Pestele, impreuna cu legumele fierte si ceapa inabusita, se trece prin masina de tocat cu sita deasa. La aceasta compozitie se adauga oul, usturoiul curatat si taiat marunt, verdeata curatata si taiata marunt, piperul si sarea. Se amesteca compozitia pina la omogenizare. Se controleaza gustul. Din compozitie se formeaza chiftelute sub forma de sfera care se dau prin faina si se prajesc in uleiul infierbântat. Se servesc pe decor de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftelute  din  peste cu sos de coriandru verde

Chiftelute din peste cu sos de coriandru verde

Fileul de peste se curate si se lasa intr-o marinata de zeama de lamiie,cel putin 6 ore(eu las peste

6 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu peste
Chiftelute din peste

Chiftelute din peste

Fileul de peste se toaca marunt,se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul,ceapa verde tocata,

10 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii a doua bucati: 400 g fileuri de peste dezosat
  • 200 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 100 g patrunjel
  • păstîrnac
  • 100 g verdeata
  • 1 g piper
  • 50 g faina
  • 100 mi ulei
  • 1 ou
  • 20 g sare
  • 50 g ceapa
  • 20 g usturoi
  • 100 g salata verde pentru decor.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Orez cu legume si somn african