autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

Chiftelute din peste

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 septembrie 2006

Ingrediente
(pentru 4 portii):500gr. peste file, 2 felii de franzela, 2-3 linguri de lapte, 4 morcovi, 2oua, 1lingura de faina, 4-5linguri ulei, 20gr. unt, 1legatura de patrunjel verde, 1 lamaie, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Pestele se spala si se da prin masina de tocat. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune la rece 10-15 min. Morcovii se curata, se spala si se fierb 10min. , in apa cu sare.
Se amesteca pestele tocat cu franzela inmuiata in lapte, 2 morcovi dati prin razatoare, ouale batute si 1lingura de patrunjel tocat.Se formeaza chiftelute potrivit de mari, se dau prin faina si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.Se lasa la scurs pe hartie absorbanta.
Separat , se calesc in unt si ceilalti morcovi, care se taie felii subtiri sau se rad si se condimenteaza cu sare si piper.
Chiftelutele se servesc cu lamaie si garnitura de morcovi. Se orneaza cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftelute din peste

Chiftelute din peste

Fileul de peste se toaca marunt,se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul,ceapa verde tocata,

10 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute  din  peste cu sos de coriandru verde

Chiftelute din peste cu sos de coriandru verde

Fileul de peste se curate si se lasa intr-o marinata de zeama de lamiie,cel putin 6 ore(eu las peste

6 voturi    8 comentarii
3h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):500gr. peste file
  • 2 felii de franzela
  • 2-3 linguri de lapte
  • 4 morcovi
  • 2oua
  • 1lingura de faina
  • 4-5linguri ulei
  • 20gr. unt
  • 1legatura de patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
File de macrou cu sos Worchester și garnitură de orez