Ingrediente
500g carne macinata din piept de pui, 2 cepe, 1 caciulie de usturoi, 2 oua, 4 felii de paine, Boia dulce de ardei, Piper, Sare, 100g pesmet, Ulei de palmier
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Cu o lingura luam din amestec, cu ajutorul palmelor formam cate o bila, le dam prin pesmet, le aplatizam/sau nu putin, si le punem la prajit. In friteuza nu e nevoie sa le intoarcem, ele se vor rumeni uniform, dar daca le prajiti in tigaie, va trebui sa le intoarceti, pe ambele parti.
Gata prajite, le scoatem pe un servet absorbant.
Se pot servi atat calde cat si reci, ca aperitiv sau fel principal.
Eu le-am servit ca fel principal, cu piure de cartofi si gogosari in otet.
Pofta buna!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2011
Absolut delicioase:)
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2011
Bune,bune,asa cum imi plac si mie.
sorina gabriela (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2011
Foarte bune , yamy , yamy :) *****
mihai (Chef de cuisine) , 31 martie 2011
Foarte bune si gustoase. Imi place si prezentarea. Felicitari!*****
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 31 martie 2011
hmmm...ce bunatate!