autor:

Daniela_Gherca

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Chiftelute din piept de pui la cuptor

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2016

Ingrediente
1 piept de pui fara os (cca.300g), 1 ceapa mica, 1 mana de patrunjel verde, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei, 1 lingurita condimente de pui, piper, putina sare, 1 ou, 80g pesmet

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucati mici, iar ceapa si patrunjelul le tocam cu un cutit nu foarte marunt, pentru ca le trecem prin robot.

Intr-un bol punem carnea, ceapa, usturoiul, patrunjelul, uleiul si condimetam dupa gust, apoi amestecam usor cu o lingura pana incorporam bine toate ingredientele.

Punem acest amestec intr-un robot de bucatarie si il maruntim pana obtinem o pasta, pe care o punem intr-un bol apoi adaugam oul batut foarte putin si pesmetul, amestecam pana la omogenizare. (Daca considerati ca mai trebuie putin pesmet se mai poate pune 10g, in functie de cat de mare este oul).

Cu aceasta pasta formam chiftelutele, ne ajutam de putin ulei pentru a nu se lipi de mana si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca.30-35 minute sau pana devin usor aurii deasupra.

Sunt foarte bune perioada asta pentru ca sunt mai dietetice si chiar foarte gustoase!

Noi am servit alaturi de cipsuri de dovlecel verde la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vitel cu mazare verde

Vitel cu mazare verde

Carnea spalata se taie in bucatele mici . Ceapa curatata se taie marunt Gogosarul se taie feliute. Ceapa

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Foietajul il lasam la dezghetat la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 piept de pui fara os (cca.300g)
  • 1 ceapa mica
  • 1 mana de patrunjel verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita condimente de pui
  • piper
  • putina sare
  • 1 ou
  • 80g pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

9 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ardei umpluti