Se toaca in robotul de bucatarie ceapa,morcovul,telina,verdeata,usturoiul
se adauga apoi pieptul de pui dezosat si se toaca bine ,iar la final se pune painea,ouale,sarea si piperul si se mixeaza bine.
Se scoate totul din robot si se lasa la frigider 2 ore,apoi se formeaza chiftelute
se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde cu garnitura de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii