Soia felii se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie.Se scurge,se lasa sa se racesca si impreuna cu morcovul,cartofii si ceapa toate curatate se dau prin masina de tocat carne.
Se adauga painea inmuiata in apa calduta si stoarsa,sare,piper,usturoiul pisat,pesmetul,ouale si se omogenizeaza bine,chiar cu mana.
Din compozitia obtinuta se fac chiftelute cu mainile ude,se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins.Se scot pe un servetelet sa absoarba uleiul in exces.
Se pot servi asa sau cu sos de legume,sos de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii