autor:

Tatar Nicu

» » Dulciuri diverse

Chiftelute dulci

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Ingrediente
3-4 mere (ionatan,golden) potrivite,, rom,, scortisoara,, zahar,, lamaie,, 200gr faina,, 1-2 oua,, un praf de sare,, 150ml bere (sau apa minerala),, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

1 vot

Mod de preparare

Razuim merele, le stoarcem, adaugam zeama de lamaie, scortisoara si rom. Le lasam sa stea cam 1/2 de ora.Intre timp se prepara un aluat de clatite din faina,oua,bere(apa minerala)sare. Se pun merele in aluat, se amesteca si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta(servetele), se pudreaza cu zahar si se servesc de preferat calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute dulci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chiftelute de dovlecel  cu cartofi dulci si tofu

Chiftelute de dovlecel cu cartofi dulci si tofu

Legumele le spalam si le curatam de coaja . Dam pe razatoarea mica dovlecelul si il punem deoparte

3 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

1 vot

Ingrediente

  • 3-4 mere (ionatan,golden) potrivite,
  • rom,
  • scortisoara,
  • zahar,
  • lamaie,
  • 200gr faina,
  • 1-2 oua,
  • un praf de sare,
  • 150ml bere (sau apa minerala),
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Gogosi aromate cu portocala