Razuim merele, le stoarcem, adaugam zeama de lamaie, scortisoara si rom. Le lasam sa stea cam 1/2 de ora.Intre timp se prepara un aluat de clatite din faina,oua,bere(apa minerala)sare. Se pun merele in aluat, se amesteca si se pun la prajit in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta(servetele), se pudreaza cu zahar si se servesc de preferat calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii