Aceste chiftelute sunt deosebit de fine datorita faptului ca ceapa si cartofii se dau pe razatoarea mica ai se storc de sucul lasat, apoi se amesteca cu toate ingredientele de mai sus. Compozitia rezultata se framanta bine, si se formeaza chiftelute, cu palmele unse cu putin ulei.
Se toarna uleiul in tigaie, si se pun chiftelutele in uleiul incins. Cand sunt gata pe o parte, se intorc cu grija, in aceeasi ordine in care au fost puse in tigaie.
Se scot pe un servetel de hartie, pentru a se absorbi surplusul de ulei.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii