Chiftelute fine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute fine

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc-fleica-proaspat tocata
  • 2 oua
  • 6 linguri de pesmet auriu
  • 4 cartofi
  • o ceapa mare
  • sare, boia, piper, praf de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • o lingura de ulei de masline
  • 0.5 l ulei pentru prajit

Mod de preparare

Aceste chiftelute sunt deosebit de fine datorita faptului ca ceapa si cartofii se dau pe razatoarea mica ai se storc de sucul lasat, apoi se amesteca cu toate ingredientele de mai sus. Compozitia rezultata se framanta bine, si se formeaza chiftelute, cu palmele unse cu putin ulei.

Se toarna uleiul in tigaie, si se pun chiftelutele in uleiul incins. Cand sunt gata pe o parte, se intorc cu grija, in aceeasi ordine in care au fost puse in tigaie.

Se scot pe un servetel de hartie, pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor