Intr-un bol se amesteca carnea macinata cu ceapa usturoiul piinea sfarimata si oul batut putin si se amesteca bine,se adauga patrunjelul frunze sare si piper la gust.Se amesteca bine ca compozitia sa fie omogena se fac chiftelute mici.Se incalzeste o tigaie de teflon se pune un strat de ulei se lasa sa se incinga si se adauga chiftelutele,se lasa 2-3 minute pe o parte si se intorc pe partea cealalta.Nu trebuie sa se prajeasca complect ci doar sasi formeze o crusta subtire.Intr-o tigaie se adau ga 2-3 pahare de apa se pune bulionul si dulceata de visine, sare ,piper si sucul de lamaie se lasa sa fiarba 10 minute dupa care se face focul mic si se adauga chiftelutele prajite putin si se lasa sa fiarba 40 de minute pina cind sint moi.Se potriveste gustul si se poate servi cu orez alb fiert sau cu piine alba de casa.In sos se poate adauga o foaie de dafin si 2-3 boabe de enibahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii