Carnea de pui tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt si baconul tocat marunt.Intr-un castron se pun carnea,ceapa,baconul,sare,piper, se amesteca bine si cu mainile umede se fac chiftelutele,pe care le vom praji in uleiul de palmier incins.Se scot chitelutele dupa ce le-am prajit pe ambele parti si le punem pe un prosop absorbant si le vom lasa la scurs.Separat se face un rantas din cele 3 linguri de faina sau amidon alimentar(eu folosesc amidon alimentar),pe care il vom desface in unt incins, peste care adaugam incet laptele si dam in fiert amestecand incontinuu, ca sa nu faca cocoloase.Peste acest lapte adaugam sare,nucsoara si branza feta sfaramata cu furculita, pana ce se va forma o pasta.Acest sos pastos se adauga intr-o forma de yenna,adaugam si chiftelutele si rosiile taiate in doua si bagam la cuptorul incins la 180 C pentru 20 de minute.Scoatem vasul cu aceste chiftelute si sos, peste care adaugam patrunjelul tocat fin.Pofta buna !!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii