autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute in sos dulce acrisor

Autor: stinga doina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 01 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stinga doina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 01 martie 2014

Ingrediente
1 kg carne tocata, 1 ceapa medie,un ou,1 lingurita cimbru, 1 lingurita marar, sare si piper, Pentru sos: jumatate de borcan de dulceata de struguri (200gr), o sticla de sos chili, doua lingurite jeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara mai intai sosul:



Sosul de chili si cu dulceata si zeama de lamaie se amesteca intr-un bol si se adauga in slow cooker pentru 30 minute la putere mica. Intre timp pregatim chiftelutele.



Ceapa tocata, carnea, oul si condimentele se amesteca bine si se formeaza bilute de marime potrivita. Dupa 30 de minute de cand sosul a fost in slow cooker, se adauga si chiftelutele peste sos, cu grija. Se acopera oala si se lasa la temperatura mica timp de 1 ora si 30 minute. Eu, in tot acest timp, am intors chiftelutele sa poata prinde aroma pe toate partile. Se poate manca dupa pofta fiecaruia (cu paste, piure de cartofi sau chiar cu o salata).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu carne de pui si cartofi

Orez cu carne de pui si cartofi

Se calesc legumele dupa care adaugam zeama iar cand incepe sa fiarba adaugam cartofii pana se sunt

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

Portionam muschiul de vita in medalioane cam de 1 cm grosime. Intr-un bol amestecam uleiul cu cimbrul

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 1 ceapa medie,un ou,1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita marar
  • sare si piper
  • Pentru sos: jumatate de borcan de dulceata de struguri (200gr)
  • o sticla de sos chili
  • doua lingurite jeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Cevapi (mici)