autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute in sos dulce acrisor

Autor: stinga doina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 01 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stinga doina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 01 martie 2014

Ingrediente
1 kg carne tocata, 1 ceapa medie,un ou,1 lingurita cimbru, 1 lingurita marar, sare si piper, Pentru sos: jumatate de borcan de dulceata de struguri (200gr), o sticla de sos chili, doua lingurite jeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara mai intai sosul:



Sosul de chili si cu dulceata si zeama de lamaie se amesteca intr-un bol si se adauga in slow cooker pentru 30 minute la putere mica. Intre timp pregatim chiftelutele.



Ceapa tocata, carnea, oul si condimentele se amesteca bine si se formeaza bilute de marime potrivita. Dupa 30 de minute de cand sosul a fost in slow cooker, se adauga si chiftelutele peste sos, cu grija. Se acopera oala si se lasa la temperatura mica timp de 1 ora si 30 minute. Eu, in tot acest timp, am intors chiftelutele sa poata prinde aroma pe toate partile. Se poate manca dupa pofta fiecaruia (cu paste, piure de cartofi sau chiar cu o salata).
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos dulce acrisor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Se spumeaza. Separat, intr-o tigaie

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Piccata cu piept de pui

Piccata cu piept de pui

Feliati pieptul de pui transversal in fasii subtiri de 3-4 mm si puneti-le la calit in uleiul de

30 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 1 ceapa medie,un ou,1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita marar
  • sare si piper
  • Pentru sos: jumatate de borcan de dulceata de struguri (200gr)
  • o sticla de sos chili
  • doua lingurite jeama de lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu cartofi si mazare