autor:

Misa_Monica Roxana

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute in sos marinat

Autor: Misa_Monica Roxana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Misa_Monica Roxana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 februarie 2015

Ingrediente
Carne de porc, carne de vita, ceapa, mărar, bulion, vin alb, usturoi, boia, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea de porc cu carnea de vita (sau se cumpara direct amestec) cu sarea, piperul si restul condimentelor, inclusiv cu ceapa tocata mărunt si călită in ulei pana capată o culoare aurie si usturoiul tocat mărunt. Se formează chifteluțele si se prăjesc in mult ulei pentru a fi pufoase si nu uscate. Separat, intr-o tigaie se adaugă bulion, câteva boabe de piper, sare si un pahar de vin alb. Se fierbe sosul obținut pana da in clocot. Cand a scăzut sosul, se adaugă chiftelutele prăjite si se mai lasă 5-10 minute sa fiarbă la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui în sos de bere (Frango com Cerveja)

Pui în sos de bere (Frango com Cerveja)

1)Taie puiul in bucãti mici. Intr-o oalã pune uleiul de mãsline, carnea si lasã la prãjit. Toarnã

2 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carmen-otilia Ariciuc , 02 mai 2015

    f bun

  • Fara foto

    Cristina Cojocariu-Sprivac , 29 aprilie 2015

    mmmmmmm,,,,mama mia ce gustos

  • Fara foto

    Monica Roxana , 28 februarie 2015

    Va multumesc! De asemenea, este si foarte gustoasa!

    • Fara foto

      Stefan Szasz , 27 februarie 2015

      super reteta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Misa_Monica Roxana
Limba de porc cu praz si masline

Limba de porc cu praz si masline

Se calesc ceapa impreuna cu prazul in ulei, pana aceastea devin aurii la culoare, se adauga usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Orez la cuptor cu friptura de pui