Reteta postata pe: 26 februarie 2015
Ingrediente
Carne de porc, carne de vita, ceapa, mărar, bulion, vin alb, usturoi, boia, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se amesteca carnea de porc cu carnea de vita (sau se cumpara direct amestec) cu sarea, piperul si restul condimentelor, inclusiv cu ceapa tocata mărunt si călită in ulei pana capată o culoare aurie si usturoiul tocat mărunt. Se formează chifteluțele si se prăjesc in mult ulei pentru a fi pufoase si nu uscate. Separat, intr-o tigaie se adaugă bulion, câteva boabe de piper, sare si un pahar de vin alb. Se fierbe sosul obținut pana da in clocot. Cand a scăzut sosul, se adaugă chiftelutele prăjite si se mai lasă 5-10 minute sa fiarbă la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos marinat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Am tocat cepele marunt si le-am pus la calit in ulei de masline iar cand au capatat o culoare usor
3 voturi
5 comentarii
1h 30 min
Varza se taie marunt se pune intr-un castron si se adauga dupa gust boia si piper.
Carnea de pui
1 vot
1 comentariu
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Stefan Szasz , 27 februarie 2015
super reteta