autor:

stoian nicolae

» » Aperitive

chiftelute inteligente

Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stoian nicolae (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2010

Ingrediente
1 kg creier porc,1 capatina usturoi, cepe rosi,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 feli piine,sare,piper si 3 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul se toc marunt,usturoiul il pisam,oualele se bat iar piinea se pune ne inmuiata.dupa acea se pun toate intr-un vas unde se amesteca zdrobind creierul intre degete si adaugam sare si piper dupa gust.din acestea va reiesi o pasta mai subtire de aceea vom folosi lingura pentru a pune in tigaie chiftelutele.se pune o tigaie cu ulei de preferat tigaie teflonata si se prajesc chiftelutele pe ambele parti.cind sunt gata se scot pe servetele de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.se servesc si calde si reci cu cartofi prajiti sau mujdei de usturoi si un pahar de bere rece.
pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute inteligente" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de porc

Pate de ficat de porc

Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina

62 voturi    16 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Crochete de bechamel

Crochete de bechamel

Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se

14 voturi    14 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 01 februarie 2011

    creierul e bun si pane, dar mai ales chiftelute...

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

    Foarte bune!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Interesante,cred ca sunt bune.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

      Delicioase!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      Buna reteta.

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Inteligenta reteta!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Inteligente intr-adevar aceste chiftelute,pacat ca eu nu am de unde sa fac rost de creier de porc.Sunt cateva probleme la scrierea in limba romana dar banuiesc ca sunt motive bine intemeiate si este acceptabil!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg creier porc,1 capatina usturoi, cepe rosi,1 legatura patrunjel,1 legatura marar,3 feli piine,sare,piper si 3 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de stoian nicolae
Pluta cu creveti

Pluta cu creveti

Se curata si se decorticheza creveti si se scoate intestinul de pe spatele acestuia .ciupercile se

2 voturi    3 comentarii
25 min
Retete de post
salata de fructe de mare

salata de fructe de mare

proces tehnologic;se spala si se rupe salata cu mina caracatita se fierbe in apa vin sare piper boabe

4 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post
lup de mare la cuptor

lup de mare la cuptor

Curatam pestele de solzi,il evisceram ,ii scoatem branhile si ii taiem coada si aripioarele.Dupa

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Marian (Chef de cuisine)

creierul e bun si pane, dar mai ales chiftelute...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
cartofi cu carne si oua la cuptor