autor:

Manolovici Eugen

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute " interesante " cu rosii in bulion

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2010

Ingrediente
500 g carne tocata, 1 lingurita sare de lamaie, 2 oua, 1 lingurita oregano, 1 catel de usturoi, 200 g branza de oaie (mai uscata), 2 felii de franzela, muiate in 100ml lapte, 150 ml ulei, 1 conserva de 400 g rosii in bulion,2 lingurite busuioc, sare, piper, boia.

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Combinam, frumos, intr-un vas, carnea tocata, praful de lamaie, ouale, oregano, usturoiul maruntit, branza cu sare piper si boia, dupa gust. Stoarcem painea si o faramitam peste. Refrigeram 15 minute, ca sa prinda cosistenta, apoi formam, cu talent, chiftelutele , pe care le prajim in ulei . In aceeasi tigaie turnam, apoi rosiile in bulion, 1 lingurita de busuioc, si fierbem usor la foc mic mestecand pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam chiftelutele, sare, piper, boia, dupa gust, si mai dam cateva clocote. Inchidem focul, si presuram cealalta lingurita de busuioc. Putem servi cu orez, sau paste. POFTA BUNA !!!!! CUGETARE : Ce-i mai groaznic decat singuratatea ? Tovarasia unui fricos josnic . ( ANA CONTA-KERNBACH )
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute " interesante " cu rosii in bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de curcan cu ciuperci

Tocanita de curcan cu ciuperci

Pieptul de curcan se spala si se sterge bine. Se condimenteaza putin si se taie fasii sau cubulete.

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
SARMALE BUNE

SARMALE BUNE

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa taiata marunt,

22 voturi    19 comentarii
4h 50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    O combinatie interesanta !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte bune!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Nu am încercat încã aceastã combinatie,dar mi-ai dat o idee bunã,cu sigurantã au iesit delicioase!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Tare bine mai arata,iar gustul trebuie sa fie grozav...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Bune chiftelute!...o combinatie de arome foarte interesante...si tie iti place sa te joci cu aromele!!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Chiar interesanta reteta, nu am incercat niciodata combinatia asta, dar e un inceput pt. orice:). Felicitari! vot maxim de la mine!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Foarte interesanta combinatia folosita, nu am mai auzit si nu cred ca am mancat vreodata astfel de chiftelute, cel putin nu stiu. Am salvat reteta, o voi incerca si am sa revin cu imresii. Felicitari !

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Delicioasa,reteta ta ! Fac ceva asemanator,dar nu pun nimic acru;mi-ati dat (tu si Silvia) o idee f.buna. Am salvat reteta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Interesanta reteta de chiftelute,in genul asta fac si eu,doar ca eu pun sumak in loc de sare de lamaie.Are acelasi gust acrisor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 1 lingurita sare de lamaie
  • 2 oua
  • 1 lingurita oregano
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g branza de oaie (mai uscata)
  • 2 felii de franzela
  • muiate in 100ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 1 conserva de 400 g rosii in bulion,2 lingurite busuioc
  • sare
  • piper
  • boia.

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O combinatie interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada de cartofi cu carne
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania