Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.
Curatam usturoiul,il spalam si il pisam.
Painea o inmuiem in putina apa.
Cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Carnea tocata o punem intr-un bol , iar peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.
Tocam si patrunjelul verde si il adaugam.
Condimentam cu sare si piper, iar la urma adaugam si cele 2 oua.
Amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.
Luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.
Formam chiftelute si le asezam in tava.
Dam tava in cuptorul incins.
Lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.
Le mai lasam putin pana sunt gata.
Le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii