autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2013

Ingrediente
700 gr carne tocata amestec, 1 ceapa, jumatate capatana usturoi, 2 felii de paine, 1 cartof, sare, piper, patrunjel verde, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

74 voturi

Mod de preparare

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.
Curatam usturoiul,il spalam si il pisam.
Painea o inmuiem in putina apa.
Cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Carnea tocata o punem intr-un bol , iar peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.
Tocam si patrunjelul verde si il adaugam.
Condimentam cu sare si piper, iar la urma adaugam si cele 2 oua.
Amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.
Luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.
Formam chiftelute si le asezam in tava.
Dam tava in cuptorul incins.
Lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.
Le mai lasam putin pana sunt gata.
Le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html. Fierbem

20 voturi    30 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri
Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Punem carnea tocata intr-un castron , amestecam cu ouale , paine inmuiata in apa in prealabil si

22 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 42 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana , 20 martie 2017

    Excelenta rețetă, foarte gustoase!

  • Fara foto

    Florin Lenuta Maniliuc , 26 iulie 2016

    Foarte buna rețeta

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2016

    Multumesc Alexandra!

    • Fara foto

      alexandra , 16 aprilie 2016

      Super bune! :)

    • Fara foto

      Mariana Dascalu , 07 decembrie 2015

      Vreu sa incerc si eu chiftelutele la cuptor am facut numai prajite!

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2015

      Liliana, am mai auzit de varianta cu pesmet. :)

    • Fara foto

      Liliana Schwartzberg , 19 septembrie 2015

      eu le fac de mult insa in loc de feli de piine pun 2-3 linguri de pesmet (de pinde de cantitatea de carne) si ung ulei pe hirtia de copt.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2015

      Anne, nu e vorba doar de miros, dar sunt si mai sanatoasa. Si asa mancam multe chestii injectate, asa ca unde putem sa ne ferim, sa o facem!

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2015

      Alina Ban ies foarte bune. Eu sunt mai mofturoasa de fel, dar chiftele la cuptor ies chiar foarte bune. Spre exemplu mie dovlecelul imi place doar pane, prajit in ulei, am incercat si la cuptor dar nu mi-a placut la fel de mult.

    • Fara foto

      Anne Radu , 31 august 2015

      Pai asta e cel mai important ,sa numai miroase toata Casa !

    • Fara foto

      Anne Radu , 31 august 2015

      Nici nu trebuie decojita ,doar data pe razatoare !

    • Fara foto

      Alina Ban , 31 august 2015

      Exact!!

    • Fara foto

      Alina Ban , 31 august 2015

      Sunt ok?Ca si cele prajite in ulei?

    • Fara foto

      Cristina Constantinescu , 28 iulie 2015

      Lavinia Balas

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

      Gabriella, asa este, dar daca ne place sa gatim, suportam toate acestea ;)

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

      Multumesc pentru sfat Rodica.

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

      Daniela, e asa cum zici, insa eu procedez asa ca sa evit prajelile. In schimb, mamei, ii fac si acum prajite ca asa ii plac.

    • Fara foto

      Daniela Jilavu , 05 iulie 2015

      Conteaza mai mult sanatatea. Si daca stati putin sa va ganditi si la prajit dureaza ca intr o tigaie intra cateva pe cand in cuptor poti baga mai multe ,,,tot acolo iesi la consum

    • Fara foto

      Rodica Lucia , 05 iulie 2015

      Pentru chiftelele cu carne de pui sau curcan adauga in compozitie 1-2 linguri de smantana de separator!!!!

    • Fara foto

      Gabriella Dudas , 04 iulie 2015

      si de mirosul care umple casa, hainele si parul ;)

    • Fara foto

      Valavanis Cera , 18 mai 2015

      Lavinia Balas rosia o rad prin razatoare ca pe morcov,ramane la urma coaja pe care o arunc

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 18 mai 2015

      Lavinia Balas Cred ca o decojesti de pielita, apoi o dai pe razatoarea mica, eu asa cred ca zice Cera.

    • Fara foto

      Lavinia Balas , 14 mai 2015

      Cum razi rosia???

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 07 mai 2015

      Noi din carne amestec facem mereu!

    • Fara foto

      Rocsy Ciobanu , 07 mai 2015

      Multumesc pentru sfat!

    • Fara foto

      Mihai Lidia Geana , 07 mai 2015

      Și dacă le prăjești în ulei cât gaz sau curent consumi? La cuptor le faci pe toate odată. Pe ochiul de la aragaz trebuie în mai multe etape.

    • Fara foto

      Nuta , 06 mai 2015

      E ft.buna la cuptor!!!

    • Fara foto

      Valavanis Cera , 06 mai 2015

      incercati si o rosie rasa in amestec,le fac tare pufoase.eu fac de multi ani.

    • Fara foto

      Melania Demeter , 06 mai 2015

      eu folosesc reteta aceasta de mult timp, conditia este sa folositi carne tocata de porc sau amestec, deoarece chiftelele din carne de pui nu sunt bune la cuptor pentru ca are suficienta grasime carnea, in rest pofta buna !

    • Fara foto

      Manuela Roanta , 06 mai 2015

      nu e un consum mare...nu trebuie sa stea 1000 de ani la cuptor :-)

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

      Va multumesc mult pentru vizita. Cuptorul meu merge pe gaz si sincera sa fiu poate dureaza mai mult cu 10 minute prepararea chiftelelor la cuptor decat pe aragaz. Acum fiecare face cum crede. Eu renuntand la prajeli normal ca imi convine mai mult sa le fac la cuptor! Pot fi avantaje si dezavantaje, depinde cum privim fiecare.

    • Fara foto

      Nonna Maia , 28 septembrie 2013

      Sunt mai sanatoase preparate la cuptor dar v-ati gandit la consumul de curent sau gaz?

    • Fara foto

      AURORA , 28 septembrie 2013

      Sunt mai sanatoase preparate la cuptor dar v-ati gandit la consumul de curent sau gaz?

    • Fara foto

      Aurora Iancu , 27 septembrie 2013

      scapam de ulei

    • Fara foto

      Manea Maria , 27 septembrie 2013

      f bine ca nu mai sint prajite sint mai sanatoase,,,

    • Fara foto

      Veronica Florea , 26 septembrie 2013

      foarte bune , nu mai folosim ulei !

    • Fara foto

      Mariana Zegrean , 26 septembrie 2013

      ingenioasa reteta

    • Fara foto

      Duta Georgeta , 26 septembrie 2013

      bun

    • Fara foto

      Rocsi (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Va multumesc foarte mult.sa stiti ca ies foarte gustoase si sunt mult mai sanatoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Foarte gustoase...

    • Simona

      Simona (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Foarte bune, Rocsi!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Bune si sanatoase ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

74 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Mariana

Excelenta rețetă, foarte gustoase!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Piept de pui dulce cu susan