autor:

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 februarie 2013

Ingrediente
700 gr carne tocata amestec, 1 ceapa, jumatate capatana usturoi, 2 felii de paine, 1 cartof, sare, piper, patrunjel verde, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

114 voturi

Mod de preparare

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.
Curatam usturoiul,il spalam si il pisam.
Painea o inmuiem in putina apa.
Cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Carnea tocata o punem intr-un bol , iar peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.
Tocam si patrunjelul verde si il adaugam.
Condimentam cu sare si piper, iar la urma adaugam si cele 2 oua.
Amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.
Luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.
Formam chiftelute si le asezam in tava.
Dam tava in cuptorul incins.
Lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.
Le mai lasam putin pana sunt gata.
Le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute aromate la cuptor

Chiftelute aromate la cuptor

Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftelute preparate la cuptor

Chiftelute preparate la cuptor

Carnea am achizitionat-o direct tocata din piata, asa ca acasa, doar am amestecat-o. Curatam si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 48 comentarii

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2018

    Multumesc, Stela Coldea!

  • Stela Coldea , 26 octombrie 2018

    super!!!!!

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 01 august 2018

    Eu le coc de obicei la 170-180 de grade!

    • Alex , 30 iulie 2018

      Hi Rocsi, la cate grade se pun piftelutele? Multumesc frumos

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2018

      Ma bucur ca va place aceasta reteta!

    • cornelus , 10 ianuarie 2018

      minunata reteta

    • Mariana , 20 martie 2017

      Excelenta rețetă, foarte gustoase!

    • Florin Lenuta Maniliuc , 26 iulie 2016

      Foarte buna rețeta

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2016

      Multumesc Alexandra!

    • alexandra , 16 aprilie 2016

      Super bune! :)

    • Mariana Dascalu , 07 decembrie 2015

      Vreu sa incerc si eu chiftelutele la cuptor am facut numai prajite!

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2015

      Liliana, am mai auzit de varianta cu pesmet. :)

    • Liliana Schwartzberg , 19 septembrie 2015

      eu le fac de mult insa in loc de feli de piine pun 2-3 linguri de pesmet (de pinde de cantitatea de carne) si ung ulei pe hirtia de copt.

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2015

      Anne, nu e vorba doar de miros, dar sunt si mai sanatoasa. Si asa mancam multe chestii injectate, asa ca unde putem sa ne ferim, sa o facem!

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2015

      Alina Ban ies foarte bune. Eu sunt mai mofturoasa de fel, dar chiftele la cuptor ies chiar foarte bune. Spre exemplu mie dovlecelul imi place doar pane, prajit in ulei, am incercat si la cuptor dar nu mi-a placut la fel de mult.

    • Anne Radu , 31 august 2015

      Pai asta e cel mai important ,sa numai miroase toata Casa !

    • Anne Radu , 31 august 2015

      Nici nu trebuie decojita ,doar data pe razatoare !

    • Alina Ban , 31 august 2015

      Exact!!

    • Alina Ban , 31 august 2015

      Sunt ok?Ca si cele prajite in ulei?

    • Cristina Constantinescu , 28 iulie 2015

      Lavinia Balas

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

      Gabriella, asa este, dar daca ne place sa gatim, suportam toate acestea ;)

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

      Multumesc pentru sfat Rodica.

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 06 iulie 2015

      Daniela, e asa cum zici, insa eu procedez asa ca sa evit prajelile. In schimb, mamei, ii fac si acum prajite ca asa ii plac.

    • Daniela Jilavu , 05 iulie 2015

      Conteaza mai mult sanatatea. Si daca stati putin sa va ganditi si la prajit dureaza ca intr o tigaie intra cateva pe cand in cuptor poti baga mai multe ,,,tot acolo iesi la consum

    • Rodica Lucia , 05 iulie 2015

      Pentru chiftelele cu carne de pui sau curcan adauga in compozitie 1-2 linguri de smantana de separator!!!!

    • Gabriella Dudas , 04 iulie 2015

      si de mirosul care umple casa, hainele si parul ;)

    • Valavanis Cera , 18 mai 2015

      Lavinia Balas rosia o rad prin razatoare ca pe morcov,ramane la urma coaja pe care o arunc

    • Rocsy Ciobanu , 18 mai 2015

      Lavinia Balas Cred ca o decojesti de pielita, apoi o dai pe razatoarea mica, eu asa cred ca zice Cera.

    • Lavinia Balas , 14 mai 2015

      Cum razi rosia???

    • Rocsy Ciobanu , 07 mai 2015

      Noi din carne amestec facem mereu!

    • Rocsy Ciobanu , 07 mai 2015

      Multumesc pentru sfat!

    • Mihai Lidia Geana , 07 mai 2015

      Și dacă le prăjești în ulei cât gaz sau curent consumi? La cuptor le faci pe toate odată. Pe ochiul de la aragaz trebuie în mai multe etape.

    • Nuta , 06 mai 2015

      E ft.buna la cuptor!!!

    • Valavanis Cera , 06 mai 2015

      incercati si o rosie rasa in amestec,le fac tare pufoase.eu fac de multi ani.

    • Melania Demeter , 06 mai 2015

      eu folosesc reteta aceasta de mult timp, conditia este sa folositi carne tocata de porc sau amestec, deoarece chiftelele din carne de pui nu sunt bune la cuptor pentru ca are suficienta grasime carnea, in rest pofta buna !

    • Manuela Roanta , 06 mai 2015

      nu e un consum mare...nu trebuie sa stea 1000 de ani la cuptor :-)

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2013

      Va multumesc mult pentru vizita. Cuptorul meu merge pe gaz si sincera sa fiu poate dureaza mai mult cu 10 minute prepararea chiftelelor la cuptor decat pe aragaz. Acum fiecare face cum crede. Eu renuntand la prajeli normal ca imi convine mai mult sa le fac la cuptor! Pot fi avantaje si dezavantaje, depinde cum privim fiecare.

    • Nonna Maia , 28 septembrie 2013

      Sunt mai sanatoase preparate la cuptor dar v-ati gandit la consumul de curent sau gaz?

    • AURORA , 28 septembrie 2013

      Sunt mai sanatoase preparate la cuptor dar v-ati gandit la consumul de curent sau gaz?

    • Aurora Iancu , 27 septembrie 2013

      scapam de ulei

    • Manea Maria , 27 septembrie 2013

      f bine ca nu mai sint prajite sint mai sanatoase,,,

    • Veronica Florea , 26 septembrie 2013

      foarte bune , nu mai folosim ulei !

    • Mariana Zegrean , 26 septembrie 2013

      ingenioasa reteta

    • Duta Georgeta , 26 septembrie 2013

      bun

    • Rocsi (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Va multumesc foarte mult.sa stiti ca ies foarte gustoase si sunt mult mai sanatoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Foarte gustoase...

    • Simona

      Simona (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Foarte bune, Rocsi!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      Bune si sanatoase ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

114 voturi

Ingrediente

  • 700 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • jumatate capatana usturoi
  • 2 felii de paine
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc, Stela Coldea!

Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel ca la mama acasa