Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.
Curatam usturoiul,il spalam si il pisam.
Painea o inmuiem in putina apa.
Cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Carnea tocata o punem intr-un bol , iar peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.
Tocam si patrunjelul verde si il adaugam.
Condimentam cu sare si piper, iar la urma adaugam si cele 2 oua.
Amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.
Luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.
Formam chiftelute si le asezam in tava.
Dam tava in cuptorul incins.
Lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.
Le mai lasam putin pana sunt gata.
Le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii