Chiftelutele:
Amesteci toate ingredientele pt.chiftelute,apoi le formezi si la urma le asezi intr-o tava unsa cu ulei si le dai la cuptorul incins pt.10min.
Intre timp prepari SOSUL:
Tai ceapa fin,o calesti cu 3ling de ulei,adugi ciupercile si le lasi pana scade zeama apoi pui pasta de tomate si o ceasca de apa si mai lasi sa fiarba la foc mic inca 10min.
Torni apoi sosul peste chiftelutele putin coapte si le mai dai la cuptor pt.inca 20-25min.
Cand sunt gata le presri putina verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii