autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Chiftelute la cuptor in forme de briose

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
.400 g carne de vitel, .400 g piept de pui dezosat, .3 oua, .3 fire de ceapa verde, .3 fire de usturoi verde, .o legatura de marar, .faina, .putina apa minerala, .ulei de masline, .sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Se toaca carnea, se amesteca cu ouale, usturoiul , ceapa si mararul taiate marunt.Odata cu carnea se pot trece prin masina si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase)si putin ulei de masline.Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .

Se servesc atat calde cat si reci alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor in forme de briose" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 30 comentarii

  • monique , 30 mai 2020

    Deci nu pui deloc pâine înmuiată sau cartofi? Eu dacă fac chifteluțe la cuptor, îmi ies cam tari și uscate.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Liliana, ma bucur ca iti place.Multumesc de aprecieri si vizita.Te mai astept cu drag.

  • maria mihalache , 15 iunie 2010

    Liliana, ma bucur ca iti place.Multumesc de aprecieri si vizita.Te mai astept cu drag.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Interesanta reteta!

    • maria mihalache , 14 iunie 2010

      Multumesc Alice!

    • maria mihalache , 14 iunie 2010

      Multumesc,Flori!

    • maria mihalache , 14 iunie 2010

      Eugen, ideea mi-a venit nici eu nu stiu cum...........dar au iesit grozav de bune.

    • maria mihalache , 13 iunie 2010

      Alice, multumesc!....................sunt tare gustoase,intradevar.Pup!

    • maria mihalache , 13 iunie 2010

      Multumesc,Flori!Pup!

    • maria mihalache , 13 iunie 2010

      Eugen, poti testa.

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      Wow...felicitari,ai votul meu .O mancare sanatoasa ,o voi prepara

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

      Cu siguranta sunt gustoase,am salvat si eu reteta. Felicitari de idee.

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Multumesc,Lia!

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Asa este Ramona.Pup!

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Multumesc,Mihaela!

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Cami, si eu am facut pentru prima data in forma de briose si mi-a placut.Pup!

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Offffffffffffff,Mari..................dar de gust poti lua una.

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Multumesc,Valentina!

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Licu, multumesc!

    • maria mihalache , 11 iunie 2010

      Multumesc,Lenutica!

    • Truedelights

      Truedelights (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      5 stelute si de la mine!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Interesant !!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Vot maxim*****o ideie geniala...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 10 iunie 2010

      Foarte reusite!foarte bunã reteta,au iesit mai sãnãtoase*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Foarte fine si aspectuoase!***** O idee foarte buna pentru mese festive.Felicitari.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Ce frumoase sint;n-am facut niciodata chiftelute in forme de briose. Felicitari !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Bune si mai putin periculoase pentru fierea mea!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Tare bine arata ,iar gustul este pe masura...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Foarte bun!! si mai ales aromat...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Foarte buna ideea ta, cu chiftelute-briose, sunt tare reusite!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

10 voturi

Ingrediente

  • .400 g carne de vitel
  • .400 g piept de pui dezosat
  • .3 oua
  • .3 fire de ceapa verde
  • .3 fire de usturoi verde
  • .o legatura de marar
  • .faina
  • .putina apa minerala
  • .ulei de masline
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

6 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

30 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

7 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

monique

Deci nu pui deloc pâine înmuiată sau cartofi? Eu dacă fac chifteluțe la cuptor, îmi ies cam tari și uscate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Jumari de porc