Chiftelutele, carnea toccata se amesteca cu ceapa tocata marunt, oua, sare, piper, usturoi pisat bine, marar, patrunjel si franzela imuiata in apa sau lapte, apoi stoarsa foarte bine. Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei. Se scot se scurg.
Sosul: uleiul se pune la incins, apoi se adauga usturoi tocat marunt si ceapa tocata fin, se calesc impreuna, apoi se adauga bulionul pina se desface. Se stinge cu apa si se condimenteaza. Se continua fierberea.
Dupa ce sosul este gata se adauga chiftelutele si se mai dau in citeva clocote impreuna. Se servesc calde cu verdeata tocata fin.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii