Amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul si potriveste de sare si piper.
Modeleaza chiftele potrivite cu aceasta compozitie.
Incinge uleiul in vasul de aluminiu al Crock Pot 6 L Saute si prajeste chiftelele pana devin usor aurii.
Toaca usturoiul si adauga-l si pe-aceasta in vas – caleste-l putin.
Pune sucul de rosii si zaharul peste, amesteca bine si ia de pe foc.
Introdu vasul in Crock Pot, seteaza timpul de 2 ore si 30 min si modul de gatire “high” - chiftelutele se vor gati mai repede sau mai incet in functie de dimensiunea lor.
Dupa ce chiftelutele au fiert, iar programul de gatit s-a terminat, luati-le din Crock Pot si puneti-le inapoi pe foc pentru cateva minute, pentru a inchega sosul.
Potriviti de sare si piper si serviti cu coriandru proaspat tocat pe deasupra.
Pofta buna !
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii