autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chiftelute ornate

Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
- 1 kg carne macinata, - 2 oua, - sare, - piper, - vegeta, - usturoi, - boia

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea macinata cu cele doua oua, se pune sare, piper, vegeta dupa gust, iar apoi se razalesc doi catei de usturoi. Pt a primi culoare se adauga aprox. 1 lingura de boia.
Se formeaza carnea cu mainile umede in forma si de marimea unei nuci, iar apoi se pune la prajit in ulei de floare asoarelui incins bine.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute ornate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din pulpa de porc si vitel

Drob din pulpa de porc si vitel

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate

11 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ceafa afumata

Ceafa afumata

Incorporam condimentele si sarea. Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente. Baitzul obtinut

9 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Larysa (Chef de cuisine) , 28 august 2013

    Multumesc!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Un deliciu!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Un aperitiv delicios apreciat de toata lumea .Si eu pun paine in compozitie....dar le coc pe hartie de copt in cuptor( fara ulei)

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Foarte bune , un aperitiv ce nu-l refuza nimeni. Eu le pun si paine inmuiata in apa. Le face mai pufoase.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Mmmmm........foarte bune.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Foarte frumos prezentate. Eu pun si verdeata in ele.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Bun,bun,bun...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Delicioase

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Larysa
Cornulete in 2 culori

Cornulete in 2 culori

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul,

31 voturi    17 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu Branza

Placinta cu Branza

Aluatul: -Se pune drojdia la dospit in laptele caldut(100 ml)cca 10 min,se pune faina cu 2 galbenusuri

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Friptura la capac cu ardei

Friptura la capac cu ardei

Se taie carnea felii, se pune la tigaie dupa care se adauga uleiul(3 lg),se pune vegeta,sare,piper

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Larysa (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele cu bacon si hrean