Carnea am achizitionat-o direct tocata din piata, asa ca acasa, doar am amestecat-o.
Carnea am achizitionat-o direct tocata din piata, asa ca acasa, doar am amestecat-o.
Curatam si spalam legumele.
Trecem prin masina de tocat, sau prin robot in cazul meu, ceapa si usturoiul, apoi le adaugam la carnea tocata.
Tocam impreuna morcovul si cartofii, apoi ii stoarcem bine de zeama(eu ii storc in maini) si ii adaugam peste carnea tocata.
Asezonam cu condimentele, tocam mararul si patrunjelul marunt si le adaugam, apoi amestecam si cele douaouasi omogenizam bine totul.
Punem pe un platou pesmetul.
Formam bilute rotunde cat mingea de pimpong le trecem prin pesmet si le asezam in hartii de copt pentru briose, apoi le trecem in tava.
Dam tava la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade.
Servim calde alaturi demustar, sau dupa preferinte.
TIPS:
Pe la jumatatea timpului, se pot intoarce chiftelutele de pe o parte pe cealalta, in interiorul hartiei de copt.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu