autor:

» » Mancaruri cu carne

chiftelute speciale

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
440 g carne de vita calitatea 1,440 g carne de porc calitatea 1,250g ceapa,300 g cartofi,2 buc oua,100g faina,50 g patrunjel verde,3 g piper ,250g ulei,30 g sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Ceapa se taie in bucati mari, iar patrunjelul se spala si se taie marunt. Ceapa se inabuse in 50 g ulei si 400 ml apa si impreuna cu carnea se toaca marunt, compozitia obtinuta se amesteca cu cartofi rosii, oua, patrunjel verde, piper si sare. Se amesteca pt uniformizare, apoi se modeleaza cu ajutorul fainii.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute speciale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 440 g carne de vita calitatea 1,440 g carne de porc calitatea 1,250g ceapa,300 g cartofi,2 buc oua,100g faina,50 g patrunjel verde,3 g piper ,250g ulei,30 g sare.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu morcov si usturoi