Carnea se curata de pielite si se taie in bucati. Ceapa se taie in bucati mari, iar patrunjelul se spala si se taie marunt. Ceapa se inabuse in 50 g ulei si 400 ml apa si impreuna cu carnea se toaca marunt, compozitia obtinuta se amesteca cu cartofi rosii, oua, patrunjel verde, piper si sare. Se amesteca pt uniformizare, apoi se modeleaza cu ajutorul fainii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii