autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute spornice

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
250gcarne tocata slaba, 2 morcovi, 3carofi, 3cepe, 1felie piine, marar verde, sare, 2oua, ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele, se dau pe razatoare, se amesteca impreuna cu verdeata tocata marunt, painea inmuiata in apa si stoarsa, carnea, ouale si sarea. Se toarna cu lingura in uleiul de palmier incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute spornice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 8 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Reateta asta o folosesc, dar fara morcovi, am sa incerc si reteta ta Iuliana. Si eu prajesc in ulei de palmier, sa imi protejez sanatatea si a familiei, e adevarat se poate praji de mai multe ori in acelasi ulei si nu este asa toxic ca cel de floare, deci merita sa fie folosit.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Delicioase!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Delicoase. Imi plac la nebunie.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Bune chiftelutele tale.........

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Foarte bune!

    • ucaraluca (Bucatar) , 02 iulie 2009

      Draga Otilia, ce legatura are un ingredient asa zis exotic, cu "a parea altcineva decat esti"? eEte perfect adevarat faptul ca si orasele mai mici au super sau hipermarketuri in care se gasesc toate minunatiile. Uleiul de palmier se gaseste pe piata de ani buni si, cum a zis si Iuliana, pretul per litru este echivalent cu cel de floarea soarelui. Diferenta este ca cel de palmier este mult mai putin nociv la prajeli. Ai fost putin agresiva, pana la urma nu ne obliga nimeni sa folosim sau sa respectam reteta cuiva. Eventual sa multumim ca si-a pierdut timpul postand pentru cititori... O zi buna, reteta am probat-o (fara palmier, hehe!) si este grozava!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Otilia ...cred ca tu ai facut comentariul referitor la uleiul de palmier, asa-i ??? Pai daca tu te uiti in hypermarketuri ai sa vezi ca uleiul de palmier se vinte la recipient de 2-3 l si este cam la acelasi pret cu uleiul de floarea soarelui... Este indicat pentru prajeli mai ales....

    • Otilia-Iulia Uilacan

      Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Voiam doar sa spun ca noi nu traim toti in orase mari si nu gasim toti ingrediente "exotice" si sa nu uitam totusi ca traim intr-o tara in care nivelul de trai este asa cum stim toti mai putin cei care au uitat cine sunt si vor sa para altceva decat sunt.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 250gcarne tocata slaba
  • 2 morcovi
  • 3carofi
  • 3cepe
  • 1felie piine
  • marar verde
  • sare
  • 2oua
  • ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Reateta asta o folosesc, dar fara morcovi, am sa incerc si reteta ta Iuliana. Si eu prajesc in ulei de palmier, sa imi protejez sanatatea si a familiei, e adevarat se poate praji de mai multe ori in acelasi ulei si nu este asa toxic ca cel de floare, deci merita sa fie folosit.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel ca la mama acasa