autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Chiftelute spornice

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
250gcarne tocata slaba, 2 morcovi, 3carofi, 3cepe, 1felie piine, marar verde, sare, 2oua, ulei de palmier

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele, se dau pe razatoare, se amesteca impreuna cu verdeata tocata marunt, painea inmuiata in apa si stoarsa, carnea, ouale si sarea. Se toarna cu lingura in uleiul de palmier incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute spornice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pui

Pilaf cu pui

Portii: La o cana mare cu orez obtinem 4 portii de pilaf. Se pune apa la fiert, iar cand incepe

2 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Reateta asta o folosesc, dar fara morcovi, am sa incerc si reteta ta Iuliana. Si eu prajesc in ulei de palmier, sa imi protejez sanatatea si a familiei, e adevarat se poate praji de mai multe ori in acelasi ulei si nu este asa toxic ca cel de floare, deci merita sa fie folosit.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Delicioase!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Delicoase. Imi plac la nebunie.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Bune chiftelutele tale.........

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

      Foarte bune!

    • Fara foto

      ucaraluca (Bucatar) , 02 iulie 2009

      Draga Otilia, ce legatura are un ingredient asa zis exotic, cu "a parea altcineva decat esti"? eEte perfect adevarat faptul ca si orasele mai mici au super sau hipermarketuri in care se gasesc toate minunatiile. Uleiul de palmier se gaseste pe piata de ani buni si, cum a zis si Iuliana, pretul per litru este echivalent cu cel de floarea soarelui. Diferenta este ca cel de palmier este mult mai putin nociv la prajeli. Ai fost putin agresiva, pana la urma nu ne obliga nimeni sa folosim sau sa respectam reteta cuiva. Eventual sa multumim ca si-a pierdut timpul postand pentru cititori... O zi buna, reteta am probat-o (fara palmier, hehe!) si este grozava!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

      Otilia ...cred ca tu ai facut comentariul referitor la uleiul de palmier, asa-i ??? Pai daca tu te uiti in hypermarketuri ai sa vezi ca uleiul de palmier se vinte la recipient de 2-3 l si este cam la acelasi pret cu uleiul de floarea soarelui... Este indicat pentru prajeli mai ales....

    • Otilia-Iulia Uilacan

      Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

      Voiam doar sa spun ca noi nu traim toti in orase mari si nu gasim toti ingrediente "exotice" si sa nu uitam totusi ca traim intr-o tara in care nivelul de trai este asa cum stim toti mai putin cei care au uitat cine sunt si vor sa para altceva decat sunt.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 250gcarne tocata slaba
  • 2 morcovi
  • 3carofi
  • 3cepe
  • 1felie piine
  • marar verde
  • sare
  • 2oua
  • ulei de palmier

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Reateta asta o folosesc, dar fara morcovi, am sa incerc si reteta ta Iuliana. Si eu prajesc in ulei de palmier, sa imi protejez sanatatea si a familiei, e adevarat se poate praji de mai multe ori in acelasi ulei si nu este asa toxic ca cel de floare, deci merita sa fie folosit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ceafa la gratar si cartofi prajiti